Провідниця Вєрка: Сердючка виїхала на вагоні метро прямо посеред Софіївської площі. Тіна Кароль відпочиває

Вчора, 24 серпня, в Києві пройшло масштабне шоу в честь Дня незалежності України. Така подія не могла обійтися без альтер-его Андрія Данилка. Вєрка Сердючка виїхала на вагоні метро прямо на площу чим просто підірвала публіку.

Зіркова “провідниця” з’явилася на імпровізованій сцені під салюти і пісню Святослава Вакарчука «Там де нас нема». Звичайно, цей феєричний номер з’явився на офіційній сторінці Сердючки в Instagram.

Користувачі мережі тут почали ділитися емоціями від побаченого в коментарях під публікацією, які в більшості були позитивними:

  • «Талант, нескорений нічим та ніким!»;
  • «Сама епічна поява»;
  • «Мурашки по шкірі! Данилко і Руслана — супер!»;
  • «Це найкращий виступ! Вакарчук відпочиває»;
  • «Ви на поїзді шикарні»;
  • «Шкода, що так мало пісень Сердючки заспівали! Це ж ціла епоха!».

Варто відзначити патріотичний образ Вєрки до Дня незалежності — артистка виступала в традиційній українській вишиванці, доповнивши наряд фірмовою зіркою на голові.

Верка Сердючка
Вірка Сердючка

До речі, саме композиція «Там де нас нема» у виконанні Сердючки стала причиною можливого судового процесу, пов’язаного з авторськими правами.

Як стверджує представник групи «Океан Ельзи» Вікторія Хоменко, ніхто не давав дозволу на використання пісні та їх навіть ніхто не питав. Це не єдине непорозуміння такого плану — також обурилися «Тартак» і «Бумбокс». Детальніше читайте тут.

Концерт в честь Дня независимости Украины
Концерт на честь Дня незалежності України

Крім Вєрки, глядачі насолодилися виступами Ніни Матвієнко, Павла Зіброва, Олега Винника, Руслани, Монатіка, Джамали, Потапа, Тіни Кароль, «Время и стекло», Сергія Бабкіна, Наталії Могилевської, Олі Полякової, Олександра Пономарьова та інших зірок.

Схожі статті

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.

В санаторії сусідка-узбечка навчила мене робити цей смачнющий сніданок: 15 хвилин і гора смакоти на столі

Найкращий варіант приготування смачного сніданку – дослідити кухню різних народів. Пропонуємо приготувати апетитний омлет із томатами та іншими смачними овочами.

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.