Як виглядали “На-на ” в молодості? Зоряний фотограф Роман Родін показав рідкісне фото

Фанати музичного гурту "На-на " і її тодішнього продюсера Барі Алібасова можуть насолодитися рідкісним кадром зі своїми кумирами, зробленим в минулому столітті.

Таким справжнім раритетом поділився зірковий фотограф Роман Родін, який в дев’яностих нерідко подорожував із зірками вітчизняної естради на гастролях. Тоді він назбирав немаленьке портфоліо на них, тому в цьому році вирішив поділитися ним з шанувальниками – завів блог в Інстаграм і публікує там рідкісні знімки, яких ні в кого немає.

“Ось вам рідкісний кадр. Група« НА-НА »з Авоентіной Печоріна на вулицях Нью-Йорка 1997 рік # ЖИЗНЬПРЕКРАСНА # жізньзвезд # романродін1959 # нана “, – підписав знімок з групою автор Роман Родін.

Також в його альбомах можна знайти і інших популярних зірок естради як минулого століття, так і сьогоднішніх днів. Наприклад, сьогодні він опублікував знімок з Бедросом Кіркоровим – батьком Філіпа Кіркорова.

До цього в його стрічці мелькала рудоволоса красуня Анастасія Стоцька.

Схожі статті

В санаторії сусідка-узбечка навчила мене робити цей смачнющий сніданок: 15 хвилин і гора смакоти на столі

Найкращий варіант приготування смачного сніданку – дослідити кухню різних народів. Пропонуємо приготувати апетитний омлет із томатами та іншими смачними овочами.

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.

Беру курячу печінку і готую геніальний салат! Смачний рецепт всього з 3 інгредієнтів – роблю на кожне свято

Салат з печінкою дуже простий і складається всього з трьох інгредієнтів. Та вони настільки вдало поєднуються між собою, що утворюють неймовірний смак.