Найвибагливіші зірки і їх неймовірні райдери: Кіркоров, Ротару, Крід

Щоб зірка погодилася виступити на концерті, їй потрібно створити відповідні умови.

У кожного артиста є свій райдер – список вимог і умов, що знаменитість надає організаторам свого виступу. Сьогодні ми розповімо про найбільш примхливих зірках і їх неймовірних райдерах.

Філіп Кіркоров

Філіп Кіркоров
Філіп Кіркоров

Філіп Кіркоров – справжній король поп-сцени, і вимоги у нього справді королівські. У райдері розписана мінімальна довжина і ширина сцени на якій буде виступати співак. Для пересування Кіркорову повинні надати лімузин, а для проживання – президентський люкс в кращому готелі міста. Цікаво, що в номері повинна бути окрема кімната для гардероба епатажного співака. Обов’язковою умовою виступу Кіркорова – незадовго до його концерту глядачам повинні показати кліпи знаменитості, а також автобіографічний фільм.

Софія Ротару

Софія Ротару
Софія Ротару

У Софії Ротару багато помічників, тому їй потрібно надати не тільки авто бізнес-класу, але і машину простіше для асистентів, а також автобус. На дорозі Ротару повинні супроводжувати машини ДАІ. Для Софії Михайлівни бронюють кращий особняк міста, або номер люкс у п’ятизірковому готелі: вона вважає за краще проживати окремо від свого колективу. Обов’язковою умовою є триразове харчування. При цьому в стравах повинні бути продукти виключно з ринку – домашній сир і сметана, фрукти і овочі. У гримерці артистки повинні бути м’ясні делікатеси, бутерброди з ікрою і дорогий віскі.

Єгор Крід

Єгор Крід
Єгор Крід

Єгор Крід – молодий виконавець, але його райдер може позмагатися з райдером самого Кіркорова. Цікаво, що вимоги Крида поміщаються на 30 аркушах формату А4. Крім машини представницького класу і кращого номера в готелі Єгор вимагає триразове харчування в люксовому ресторані. При цьому в залі, де він буде трапезувати не повинно бути більше нікого. Також Єгор просить забезпечити його дзеркалом в повний зріст і чорними презервативами.

Схожі статті

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".

Якщо у вас є 1 яйце і 1 яблуко, приготуйте цей рецепт за 5 хвилин: неймовірно смачні пончики – ніжні і пухкі

Ви закохаєтесь у ці яблучні пончики вже після першого відкушеного шматочка. Вони дуже ніжні, м'які і в міру солодкі. Готуються ці смаколики швидко і з доступних продуктів.