Тіні Кароль поставили пам’ятник – чи не зарано? Ні, саме час – вирішив скульптор Володимир Цісарик

Тіна Кароль карантин даремно не пролежала на дивані, а працювала в поті чола. Так на світ з'явився новий альбом - карантоннонарожденний, під назвою "Знайти своїх".

Українська співачка і красуня Тіна Кароль здивувала всіх сьогодні презентацією обкладинки до нового альбому – на ній ми можемо бачити скульптуру Тіни.

Погрудний портрет виконав відомий львівський скульптор Володимир Цісарик. Зображення стало частиною рекламної кампанії до виходу альбому «Знайти своїх».

Обкладинка нового альбому Тіни Кароль

З самого ранку всі шанувальники творчості двох найталановитіших знаменитостей в захваті від спільної ідеї – майстерне виконання доповнило жіночний образ артистки непохитністю і стійкістю металу. Тіна як скульптура вийшла не менш прекрасною, ніж зазвичай, але крім краси виконавиці твір мистецтва приховує ще багато смислів і образів. Наприклад, перед обличчям Кароль можна розглянути ангельські крила, пару очей як символ мудрості і проникливості.

За допомогою такої спільної роботи скульптор і співачка хотіли нагадати про деякі вічні істини – життя не нескінченне, потрібно міцно триматися під ударами долі і тільки так вийде зберегти гідність. Кароль поділилася в соціальній мережі Instagram відео про процес створення скульптури, поки фанати писали захоплені коментарі з передчуттями альбому.

 

Реліз альбому «Знайти своїх» очікується зовсім скоро – вже 18 вересня. Співачка випускає його до 15-річчя творчості, він стане сьомим в кар’єрі Кароль.