Висоцька показала постарілого Кончаловського: приховує зморшки за маскою, а сивину – під капелюхом

Шлюб Висоцької і Кончаловського - справжній приклад для наслідування.

Пара прожила разом 20 років, і продовжує любити один одного як в перший день. Це при тому, що Юлія – п’ята дружина Андрія, а спочатку вона була його коханкою. Також вони пережили страшну аварію, після якої дочка впала в восьмирічну кому. Але, незважаючи на всі ці проблеми, люблять один одного і є прикладом для наслідування.

Більше про цю красивою історії кохання, яка трапилася в ліфті, ви можете дізнатися на нашому Ютуб-каналі.

 

Сьогодні Юлія Висоцька опублікувала зворушливе фото зі своїм помітно постарілим чоловіком

 

Вона була небагатослівна в описі до публікації, просто побажала шанувальникам доброго ранку. Зараз вони обидва знаходяться на відпустці в Венеції. Поїхав з ними їхній син – невідомо. Але пара виглядає закоханої і відпочила.

У коментарях шанувальників обурило те, що Кончаловський неабияк постарів і ховає свої глибокі зморшки під медичною маскою, а сиве волосся – під капелюхом. Юлія теж не молодіє, але на цьому фото виглядає свіжою і відпочила.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.