Ангел доторкнувся: на похороні зірки “Вороніних ” з труною актора сталося диво

1 вересня шанувальників серіалу "Вороніни " жахнула новина - помер актор Борис Клюєв, який зіграв головну роль Миколи Петровича.

Як з’ясувалося, 76-річний чоловік помер від онкологічного захворювання з яким боровся кілька років. Однак в останні роки його здоров’я значно ослабло, і сил боротися з недугою більше не було. Прощання відбулося 3 вересня в Малому театрі – місці, де Борис Клюєв беззмінно працював понад п’ятдесят років свого життя.

Прощання з Клюєвим
Прощання з Клюєвим

Як можна побачити з фотографії, сцена, на який була встановлена труна з тілом була усипана квітами, а поруч поставили плакат із зображенням артиста. Користувачі порахували справжнім дивом те, що сцена нагадувала справжній квітник. Тут були не тільки букети, а й вінки.

Прощання з Клюєвим
Прощання з Клюєвим

Поруч на стільчиках сиділи рідні Клюєва. Щоб уникнути вандалізму, наруги та надмірної уваги з боку журналістів, по периметру сцени чергувала охорона.

Нагадаємо, найбільшу популярність акторові принесла роль глави великого сімейства Миколи Петровича в комедійному ситкомі «Вороніни». Після своєї смерті він залишив родичам величезні статки у вигляді нерухомості в Україні, Росії та Італії. Також деякі засоби на рахунках, сума ще не сповнилася.

Популярне

Схожі статті

Ці хрустяшки розлітаються, як насіння. Не встигаю готувати, а вже просять ще: цукрове печиво на кефірі

Печиво - це чудовий і простий десерт для будь-якого віку і будь-якої ситуації. Сьогодні ми підготували рецепт рум'яного цукрового печива, яке підійде як на стіл, так і в дорогу або з собою на роботу.

Все склали у каструлю і забули на 1,5 години: цікавий рецепт смачної і ситної вечері для лінивих

Якщо ви не маєте багато часу на приготування їжі, а сім'ю нагодувати треба, цей рецепт для вас. Картопля тушкована з овочами і м'ясом готується просто, а виходить дуже смачною.

Такий сімейний десерт стає королем вечора. А готується простіше простого: швидкий і смачний шоколадний торт

Десерти завжди були невід'ємною частиною нашого життя. Але часом так ліньки затівати велике готування. Сьогодні ми підготували рецепт простого і швидкого шоколадного торта саме для такої ситуації.