Тарзан попав! Коханка пред’явила публіці вагітний живіт. Що скаже Наташа Корольова?

Якась Анастасія, яку вже звинуватили в тому, що вона руйнує сім'ю Тарзана і Корольовою, блиснула округлим животом.

Останні кілька днів в мережі активно обговорюють коханок Тарзана, які, під час відсутності Наташі Корольової, винесли з будинку немаленьку суму грошей. Зараз скандал, ніби як, вірш, але з’явилися інші обставини – коханка Тарзана виявилася вагітною.

Наташа Корольова в шоці від того, що Тарзан зраджував їй на стороні і зробив дитину

Вагітна коханка Тарзана
Вагітна коханка Тарзана

Цей шок не дає їй виступити на публіці. Зараз вона поки відмовляється від коментарів, адже до останнього не вірить в те, що відбувається.

Друзі сім’ї стверджують – це все обман і маніпуляції, адже Сергій Глушко ніколи б не змінив своїй дружині. Також уточнюють, що у цій Анастасії, яку приплутати за зрадою, є акторську освіту, тому у неї дуже легко вийде обвести навколо пальця кого завгодно.

Схожі статті

Минтай більше не смажу, а готую по-іншому і обовʼязково з гірчичкою. Настільки смачніше, що не передати

Приготувати смачну, ароматну та соковиту рибу минтай можна додавши до неї сметано-гірчичний соус. Ця страва стане вашою улюбленою вечерею через простоту приготування та виразний смак.

34-річний Позитив зізнався, навіщо приховує нову кохану після розлучення: “Коли нас впізнають, то…”

Ще 2021 року Олексій Завгородній розлучився з дружиною. Відтоді її місце в серці Позитива посіла інша дівчина. От тільки представляти нову кохану широкому загалу репер чомусь не поспішає.

Як виглядає будинок Ніни Матвієнко, в якому тепер живуть Тоня і Мірзоян: нічого не міняли після її смерті

Як виглядає триповерховий маєток легендарної Ніни Митрофанівни Матвієнко, у якому й сьогодні проживають Тоня з Арсеном. Фото будинку у матеріалі.