Полювання на другу молодість: 78-річна Ангеліна Вовк знайшла молодого нареченого після двох невдалих шлюбів

Легендарна радянська і російська телеведуча Ангеліна Вовк знайшла молодого нареченого, хоча їй самій вже майже 80. Своїм прикладом зірка довела, що вік по паспорту не має ніякого значення.

У сімдесяті героїню статті називали однією з найкрасивіших жінок вітчизняного телебачення. Звичайно, вона не була позбавлена чоловічої уваги, адже її симпатії домагалися багато чоловіків.

Одного разу божевільний грузин ліз в номер Ангеліни в сочинському готелі по балконах аж на восьмий поверх, а начальник влаштовував їй дрібні за те, що вона не відповіла взаємністю.

Ангеліна Вовк в молодості

Першим чоловіком Вовк став її однокурсник по ГІТІСу Геннадій Чертов. Вони були одружені цілих 16 років. Як розповідала сама знаменитість, він дуже подобався жінкам, це ж і стало причиною розлучення — Геннадій зраджував дружині:

«Може, якщо були б діти, це якось поєднало б, але… Я розлучалася з ним з болем», — згадала Ангеліна Михайлівна в одному зі своїх інтерв’ю.

Радості материнства вона не пізнала через проблеми зі здоров’ям — ускладнення після позаматкової вагітності привели до безпліддя.

Ангеліна Вовк зі своїм першим чоловіком Геннадієм Чертовим

Вдруге артистка вийшла заміж за чеського художника Індржиха Геца. Не виключено, що вони були б разом до самої його смерти, якби не відстань — пара жила на дві країни протягом довгих 13 років.

За словами Вовк, чоловік весь час наполягав, щоб вона до нього переїхала, однак зірка не могла все кинути і зірватися. Про його переїзд до Росії взагалі не йшлося.

Ангеліна і її другий чоловік Індржих Гец

У 77 героїня статті почала зустрічатися з музичним істориком і ведучим Михайлом Куніциним. Їх роман привернув досить багато уваги з боку публіки. Причина криється в різниці у віці між коханими — Ангеліна старша за свого обранця на 27 років.

Ангеліна Вовк і Михайло Куніцин

Більш того, чутки про роман виявилися не безпідставними — Михайло зробив Вовк пропозицію руки і серця. Пресі вона ухильно каже, що поки що розмірковує щодо весілля. До сих пір невідомо, чи з’явився у знаменитості третій штамп в паспорті, проте пара продовжує з’являтися на публіці разом.

Ангеліна Вовк

Варто сказати, що корисливих цілей в цій історії немає, адже ведуча не володіє надзвичайними статками, а Куніцин і без неї добре заробляє, щоб ставати альфонсом.