Королева не пробачила зраду Тарзана і подала на розлучення: залишить його з “голим торсом”

Зараз головним скандалом шоу бізнесу залишається зрада Сергія Глушка (Тарзана).

Багато хто не вірить що зразковий сім’янин здатний був на те, що під час відсутності Наташі Корольової приводив додому дівчат і розважався з ними за гроші.

Коханка Тарзана Анастасія Шульженко
Коханка Тарзана Анастасія Шульженко

Але, так чи інакше, вже близько двох десятків дівчат підтвердили свої тісні зв’язки з артистом. Королева в подиві – як чоловік міг з нею так вчинити?

Корольова і Тарзан
Корольова і Тарзан

Скандал навколо пари розгорівся настільки сильно, що тепер Наташа Корольова сподівається “відмитися” від цього розлученням

З джерел, наближених до сім’ї Тарзана і його Русалки стало відомо, що Наташа подає на розлучення. Ось так буває – ще недавно вони говорили про те, щоб завести дитину, скориставшись послугами сурогатної матері. А вже сьогодні Нашата планує відібрати все нажите в шлюбі майно і залишити Тарзана “ні з чим “.

Анастасія Шульженко, яка півтора року мала стосунки на стороні з одруженим Тарзаном
Анастасія Шульженко, яка півтора року мала стосунки на стороні з одруженим Тарзаном

Як відомо, поки Наташа Корольова полетіла відпочивати “на Півдня “, її обранець привів додому двох дівчат. Чим саме він з ними там займався можна тільки здогадуватися, але після цього з дому зникли п’ять мільйонів рублів і три мільйони євро готівкою.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.