Як зараз виглядає Наташа Корольова? Постаріла, покрилася сивиною і зморшками

Зараз Королева не просто на слуху. Її по праву можна назвати найбільш обговорюваною персоною останніх днів.

Давайте ж відійдемо від теми розлучення і скандалів, і згадаємо наскільки популярною вона була раніше, як виглядала, коли у неї ще не було такого натовпу шанувальників, і як змінювалася з роками на сцені?

Наташа Корольова і Тарзан
Наташа Корольова і Тарзан

Наташа Корольова з дитинства мріяла про велику сцену, тому рано взяла в руки мікрофон. В інтернеті є фотографії з її шкільних і студентських концертів, де тоді вже харизматична і весела, але мало кому відома Наташа виконувала чужі хіти.

І тільки найближчі родичі знають, як сильно дівчинка хотіла потрапити в шоу бізнес і співати вже свої хіти.

У мережі навіть є архівні знімки, на яких Королева з чубчиком співає пісню на шкільному стадіоні.

Наташа Корольова
Наташа Корольова

Якщо говорити про початок кар’єри, то вона, як і всі зірки того часу, воліла мінімальну довжину спідниці, відкрите декольте і яскравий макіяж – рожеві губи і рожеві очі. Про стилістів і дорогих брендових речах тоді ніхто і мріяти не міг.

Коли Королева була одружена з Ніколаєвим, вона почала стрімко худнути і більше уваги приділяти тому, як вона виглядає в кадрі.

Наташа Корольова та Ігор Ніколаєв
Наташа Корольова та Ігор Ніколаєв

Зараз Наташа вже повноцінна зірка і улюблениця публіки. Після зради Тарзана армія фанатів озброїлася проти розлучниці і стверджують – Наташа визнана зірка, від якої Глушко ніколи не піде.

Королева є затребуваною співачкою, часто виступає, її запрошують на рейтингові шоу і багато платять.

Наташа Корольова та Ігор Ніколаєв

Скандал з крадіжкою і зрадами тільки додав рейтингу її виступів. Тому багато хто припускає, що насправді це все вигадана історія, щоб пропіаритися. А як ви вважаєте?

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.