Хлопчик, до якого не повернулись наставники Голос. Діти, підкорив британську публіку

Коли одні двері закриваються, обов'язково відкриваються інші. В цьому точно переконався учасник російського шоу «Голос. Діти» Ярослав Якубчук.

Хлопчик народився в Росії, а зараз живе в столиці Великобританії. Він пробував свої сили в проекті «Голос. Діти». Його виступ дуже сподобалося публіці, але судді вирішили інакше. Ніхто з наставників, а це Нюша, Діма Білан і Валерій Меладзе, не обернулися до Ярославу.

Пізніше продюсер «Голос. Діти »зізнався, що хлопчик не пройшов далі, тому що всі команди вже були укомплектовані. Після виступу Ярославу запропонували прийти в наступному сезоні, але він поїхав до Британії.

 "" Ярослав Якубчук

І там хлопчик знову вирішив спробувати свої сили в вокальному шоу – аналоги «Голос. Діти ». І на цей раз його помітили. Він успішно пройшов всі відбіркового тури, а на сліпих прослуховуваннях до нього обернулися всі наставники will.i.am, Денні Джонс і Пікс Лотт. Причому перший зробив це на перших секундах пісні. Крім того, хлопчик став фіналістом шоу, а після завершення проекту йому не раз надходили пропозиції про співпрацю.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Любов приходить і йде … Зоряні пари, які розлучилися перед весіллям.

Нагадаємо, що Селін Діон здійснила мрію вмираючого чоловіка.

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.

 

Схожі статті

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.

Беру курячу печінку і готую геніальний салат! Смачний рецепт всього з 3 інгредієнтів – роблю на кожне свято

Салат з печінкою дуже простий і складається всього з трьох інгредієнтів. Та вони настільки вдало поєднуються між собою, що утворюють неймовірний смак.

Пиріжки звичайні вже не роблю: дуже смачні домашні біляші “Від душі”. Не такі жирні, бо смажаться по-іншому

Нічого важкого у приготуванні біляшів немає, а ці виходять надзвичайно соковитими, але водночас дієтичними. Бо олії потрібно використовувати мінімум.