Комплекси зірок: чого соромляться Тіна Кароль, Віра Брежнєва і Настя Каменських

Знамениті і успішні, ці дівчата регулярно потрапляють в рейтинги найкрасивіших і привабливих. Втім, це не заважає їм комплексувати з приводу своєї зовнішності.

У цьому матеріалі ми розповімо вам про 3-х зірок, які незадоволені своєю зовнішністю.

Віра Брежнєва

Віра
Віра Брежнєва

Віра Брежнєва, красою якої захоплюються мільйони, зізналася, що довгий час працювала з психологами, щоб побороти свої дитячі комплекси. У дитинстві Віра була зовсім не красунею, до того ж носила окуляри. За це дівчинку обзивали «очкариком». Крім того, через високого зросту Брежнєву дражнили «шпалою». Віра дуже соромилася високого зросту і довгий час сутулилася, через що навіть заробила сколіоз. Зараз Брежнєва визнається, що нарешті переборола свої комплекси і відчуває себе гармонійно, як ніколи раніше.

Тіна Кароль

Тіна Кароль
Тіна Кароль

Тіна Кароль, яка тричі стала найкрасивішою жінкою України за версією журналу «Viva», зізналася, що має багато комплексів. За словами Тіни, вона хоче стати стрункішою і в якихось моментах бути більш емоційною.

Настя Каменських

Настя Каменських
Настя Каменських

Зараз поп-зірка регулярно публікує в своєму Інстаграмі фотографії в нижній білизні, а ще кілька років тому Каменських соромилася свого тіла. Дівчина зізналася, що довгий час працювала з психологом для того, щоб полюбити свою зовнішність. Тільки, коли вона прийняла себе – їй вдалося схуднути і прийти в відмінну фізичну форму.

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.