Таїсія Повалій захопила стильним перетворенням: помолодшала років на 20

Заслужена артистка і одна з найпопулярніших співачок дев'яностих-нульових Таїсія Повалій зараз переключилася на Інстаграм-блог.

Там вона показує свою закадровий життя і домашні справи. Нещодавно показала відео, на якому вона, хоч і в кепці, але з новою зачіскою. Раніше у Таїсії Повалій було модне нині боб-каре, але, судячи з усього, вона від нього відмовилася, і вирішила відростити довге волосся. На відео вона акуратно зібрала їх під кепкою. Видно, що колір Повалій вирішила не міняти, її молочно-білий вже дуже улюблений, і вона не відмовиться від нього.

Шанувальники помітили, що з такою зачіскою і в такий молодіжної джинсовому одязі Таїсія Повалій виглядає досить молодо. Шанувальники теж це помітили, написавши свої захоплення в коментарях.

Нагадаємо, Таїсія Повалій – народна артистка України та Інгушетії. Також народний депутат України одного з попередніх скликань. Зараз вона виступає менше, ніж за часів піку своєї слави, але її армія фанатів за нею продовжує пильно стежити в соціальних мережах.

Популярне

Схожі статті

Люблю готувати це на сніданок. Страва просто незрівнянна, мої її обожнюють: рецепт без жиру та смаження

Коли треба приготувати щось дієтичне на сніданок, користаюся цим рецептом. Готую сирну запіканку без жиру, борошна та манки. Тож за фігуру можна не хвилюватися. Калорій небагато, а білку вдосталь.

Домашні випрошують щодня, діти навіть у школу тягають: рецепт шоколадних млинців. Можна навіть із малюнком

Млинці - проста і смачна, але все ж звична всім страва. Що вийде, якщо додати в них креативу? Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт шоколадних млинців, які сподобаються як дорослим, так і дітям.

Забула про деруни: ці оладки з цвітної капусти готую всі 7 днів на тиждень. Сусідка благає дати рецепт

Неймовірно ніжні оладки з капусти сподобаються абсолютно всім. Смакувати їх можна гарячими, але й холодними також добре, особливо зі сметаною.