Юлія Меньшова довела до сліз Агату Муценіеце темою про Прилучного: правда очі ріже

Напередодні на Ютуб-каналі Агати Муценіеце вийшов новий випуск шоу "Честный развод", де вона запросила в гості актрису Юлію Меньшову.

Формат шоу передбачає, що Агата запрошує відомих чоловіків і жінок, які пережили розлучення, щоб ті поділилися своїм кейсом і дали поради глядачам, як не зламатися після хворобливого розриву.

Під час інтерв’ю Юлія Меньшова кілька разів доводила до сліз Агату Муценіеце

Юлія Меньшова на шоу Агати
Юлія Меньшова на шоу Агати

Причина цих сліз – звичайно ж, Павло Прилучний. Меньшова стверджує – все сімейні проблеми і моральні хвороби варто розбирати ні перед камерою і публікою в рейтингових Ютуб-шоу, а з психологом в кабінеті при особистій бесіді. Тільки так вийде дійсно відпустити всі образи, а не жити минулим.

“Мені здається, ви тримаєтеся за перспективу, що зійдетеся з Пашею знову. Це дуже видно. Ви розлучилися, але для себе досі залишаєте якийсь плід, на який спираєтесь “, – говорить, звертаючись до розведеної Агаті, її колега по цеху Юлія Меньшова. І пояснює, що буває так, коли людині комфортна перспектива знову зійтися зі своїм колишнім. Тоді він або вона підсвідомо не хочуть нікого пускати в своє життя. Але це не перспектива, а крок назад. Крок в біль, образу, спроби повернути минуле. Меньшова впевнена – якщо Агата буде вірити в те, що зійдеться з Павлом, то нову щасливу сім’ю і стосунки їй більше ніколи не побудувати.

Агата в сльозах відповідає, що це дійсно так, але вона не знає як знайти в собі сили пропрацювати сімейні негаразди і йти далі.

Нагадаємо, розлучення Агати і Павла став найбільш шокуючим і несподіваною подією цього року. Розрив стався через те, що Прилучний пішов до іншої жінки – Мирославі Карпович з “Татусеві дочок “.

Схожі статті

42-річна Лілія Ребрик пригадала, як пройшли її пологи та показала фото з клініки: “Максимально легко”

Лілія Ребрик розсекретила, як пройшли її треті пологи. Телеведуча показала зворушливе фото з пологового будинку, на якому позує разом з коханим чоловіком.

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.