Юлія Меньшова довела до сліз Агату Муценіеце темою про Прилучного: правда очі ріже

Напередодні на Ютуб-каналі Агати Муценіеце вийшов новий випуск шоу "Честный развод", де вона запросила в гості актрису Юлію Меньшову.

Формат шоу передбачає, що Агата запрошує відомих чоловіків і жінок, які пережили розлучення, щоб ті поділилися своїм кейсом і дали поради глядачам, як не зламатися після хворобливого розриву.

Під час інтерв’ю Юлія Меньшова кілька разів доводила до сліз Агату Муценіеце

Юлія Меньшова на шоу Агати

Причина цих сліз – звичайно ж, Павло Прилучний. Меньшова стверджує – все сімейні проблеми і моральні хвороби варто розбирати ні перед камерою і публікою в рейтингових Ютуб-шоу, а з психологом в кабінеті при особистій бесіді. Тільки так вийде дійсно відпустити всі образи, а не жити минулим.

“Мені здається, ви тримаєтеся за перспективу, що зійдетеся з Пашею знову. Це дуже видно. Ви розлучилися, але для себе досі залишаєте якийсь плід, на який спираєтесь “, – говорить, звертаючись до розведеної Агаті, її колега по цеху Юлія Меньшова. І пояснює, що буває так, коли людині комфортна перспектива знову зійтися зі своїм колишнім. Тоді він або вона підсвідомо не хочуть нікого пускати в своє життя. Але це не перспектива, а крок назад. Крок в біль, образу, спроби повернути минуле. Меньшова впевнена – якщо Агата буде вірити в те, що зійдеться з Павлом, то нову щасливу сім’ю і стосунки їй більше ніколи не побудувати.

Агата в сльозах відповідає, що це дійсно так, але вона не знає як знайти в собі сили пропрацювати сімейні негаразди і йти далі.

Нагадаємо, розлучення Агати і Павла став найбільш шокуючим і несподіваною подією цього року. Розрив стався через те, що Прилучний пішов до іншої жінки – Мирославі Карпович з “Татусеві дочок “.