Злидні, три інсульти і життя звичайного пенсіонера: як зараз живе друг Пугачової Борис Моісеєв?

Останнім часом шанувальники Бориса Моїсеєва стурбовані - він переніс уже третій інсульт, не може говорити, частково обездвижен.

А рідні і близькі, замість допомоги і підтримки, тільки розпродають своє майно і сподіваються на свою частку в заповіті. Як насправді йдуть справи зі станом здоров’я російського артиста, хореографа і кіноактора Бориса Моїсеєва?

Борис Моїсеєв
Борис Моїсеєв

Борис Моїсеєв – зірка російської естради. Так йти проти течії і літати на сцені мало хто наважувався з артистів-чоловіків. Атрибутика його виступів, або скоріше цілих шоу і перформансів – спідниці, пір’я, стрази, оголення, яскравий макіяж, який навіть жінки не ризикували наносити.

Борис Моїсеєв - справжній король епатажних виступів
Борис Моїсеєв – справжній король епатажних виступів

Хоча зараз співак заявляє – за деякі наряди і фокуси на сцені йому зараз, вже в зрілому віці, трохи соромно. Але минулого не змінити, а від уваги оточуючих нікуди не дітися. Темою для обговорення стає і стан здоров’я Моїсеєва, і його рідкісні появи на публіці.

Борис Моїсеєв захворів
Борис Моїсеєв захворів

У цій ситуації артист просить про одне – не вигадувати небилиці і не поширювати плітки.

Погане здоров’я Моїсеєва і його слабкий імунітет – з дитинства

Щоб якось це змінити, мати Борі віддала його в танцювальний гурток. Саме це рішення передбачило долю маленького хлопчика, і дало йому шанс на славу.

Тому не дивно, що потім Моїсеєв вступив в хореографічне училище. Борис починав свою кар’єру спочатку в білоруському Мінську, потім в українському Харкові, а потім він переїхав в один з найбільш незалежних радянських міст – Каунас.

Співпраця з Примадонною як щасливий квиток в життя

У Каунасі ще нікому невідомий Борис Моїсеєв працював в музичному театрі. Через кілька років пішов на підвищення – отримав посаду головного балетмейстера місцевого оркестру. Через 3 роки Борис Моїсеєв створив танцювальне тріо «Експресія» та виступав разом з Театром Алли Борисівни. Коли Моїсеєв і його “Експресія ” пішли від Примадонни, вони швидко згасли.

Дев’яності роки стали для Моїсеєва початком великого шляху

З цього часу всі виходи на сцену цього початківця, але вже впевненого артиста вже не можна було назвати суто танцювальними – на концертах Моїсеєв створював шоу, співав, танцював, епатував публіку всілякими екстравагантними витівками. У ці роки народилися легендарні «Танго кокаїн», «Дитя пороку», «Егоїст», «Свято! Свято! »,« Глухонемая любов »,« Голубая луна »,« Лускунчик »інші.

Борис Моїсеєв
Борис Моїсеєв

Інсульти, параліч, проблеми зі здоров’ям

Перші серйозні труднощі почалися у Бориса Моїсеєва в 2010 році. Тоді він різко пропав зі сцени. Заздрісники і шанувальники поширювали різні чутки, найбільш частими з яких була інформація про інсульт артиста. На жаль, вона виявилася правдою.

Сам Моїсеєв пізніше говорив – це все через те, що він курить. Але палити не кидав. Через це після другого інсульту в 2015 році у нього навіть паралізувало верхню губу.

У Бориса Моїсеєва паралізувало верхню губу
У Бориса Моїсеєва паралізувало верхню губу

З тих пір Моїсеєв так і не зміг повністю відновитися.

Стан виконавця “Голубой луны” Моїсеєва зараз

Борис Моїсеєв на публіці
Борис Моїсеєв на публіці

Як стверджує його концертний директор Сергій Горох – ніякої бідності і критичного стану немає. Це все вигадка.

Борис Моїсеєв - тоді і зараз
Борис Моїсеєв – тоді і зараз

Але ось адвокат і громадський діяч Тамара Пухова, а також близький друг і критик Сергій Сосєдов мають іншу інформацію – ніякого просвіту в стані його здоров’я немає, як і грошей на лікування.

Більше про життя Бориса Моїсеєва ви можете дізнатися в нашому відео на каналі “Одна хвилина “.

Схожі статті

Замість того, щоб пити каву, роблю з неї тортик “Капучино” за 10 хв: гості від повітряного десерту у захваті

Щоб приготувати торт "Капучино", вмикати духовку чи плиту не доведеться. Всього 10 хвилин часу на приготування, і маєте ідеальні солодощі з кавовим ароматом. Тільки встигайте нарізати на порції.

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.