Злидні, три інсульти і життя звичайного пенсіонера: як зараз живе друг Пугачової Борис Моісеєв?

Останнім часом шанувальники Бориса Моїсеєва стурбовані - він переніс уже третій інсульт, не може говорити, частково обездвижен.

А рідні і близькі, замість допомоги і підтримки, тільки розпродають своє майно і сподіваються на свою частку в заповіті. Як насправді йдуть справи зі станом здоров’я російського артиста, хореографа і кіноактора Бориса Моїсеєва?

Борис Моїсеєв

Борис Моїсеєв – зірка російської естради. Так йти проти течії і літати на сцені мало хто наважувався з артистів-чоловіків. Атрибутика його виступів, або скоріше цілих шоу і перформансів – спідниці, пір’я, стрази, оголення, яскравий макіяж, який навіть жінки не ризикували наносити.

Борис Моїсеєв – справжній король епатажних виступів

Хоча зараз співак заявляє – за деякі наряди і фокуси на сцені йому зараз, вже в зрілому віці, трохи соромно. Але минулого не змінити, а від уваги оточуючих нікуди не дітися. Темою для обговорення стає і стан здоров’я Моїсеєва, і його рідкісні появи на публіці.

Борис Моїсеєв захворів

У цій ситуації артист просить про одне – не вигадувати небилиці і не поширювати плітки.

Погане здоров’я Моїсеєва і його слабкий імунітет – з дитинства

Щоб якось це змінити, мати Борі віддала його в танцювальний гурток. Саме це рішення передбачило долю маленького хлопчика, і дало йому шанс на славу.

Тому не дивно, що потім Моїсеєв вступив в хореографічне училище. Борис починав свою кар’єру спочатку в білоруському Мінську, потім в українському Харкові, а потім він переїхав в один з найбільш незалежних радянських міст – Каунас.

Співпраця з Примадонною як щасливий квиток в життя

У Каунасі ще нікому невідомий Борис Моїсеєв працював в музичному театрі. Через кілька років пішов на підвищення – отримав посаду головного балетмейстера місцевого оркестру. Через 3 роки Борис Моїсеєв створив танцювальне тріо «Експресія» та виступав разом з Театром Алли Борисівни. Коли Моїсеєв і його “Експресія ” пішли від Примадонни, вони швидко згасли.

Дев’яності роки стали для Моїсеєва початком великого шляху

З цього часу всі виходи на сцену цього початківця, але вже впевненого артиста вже не можна було назвати суто танцювальними – на концертах Моїсеєв створював шоу, співав, танцював, епатував публіку всілякими екстравагантними витівками. У ці роки народилися легендарні «Танго кокаїн», «Дитя пороку», «Егоїст», «Свято! Свято! »,« Глухонемая любов »,« Голубая луна »,« Лускунчик »інші.

Борис Моїсеєв

Інсульти, параліч, проблеми зі здоров’ям

Перші серйозні труднощі почалися у Бориса Моїсеєва в 2010 році. Тоді він різко пропав зі сцени. Заздрісники і шанувальники поширювали різні чутки, найбільш частими з яких була інформація про інсульт артиста. На жаль, вона виявилася правдою.

Сам Моїсеєв пізніше говорив – це все через те, що він курить. Але палити не кидав. Через це після другого інсульту в 2015 році у нього навіть паралізувало верхню губу.

У Бориса Моїсеєва паралізувало верхню губу

З тих пір Моїсеєв так і не зміг повністю відновитися.

Стан виконавця “Голубой луны” Моїсеєва зараз

Борис Моїсеєв на публіці

Як стверджує його концертний директор Сергій Горох – ніякої бідності і критичного стану немає. Це все вигадка.

Борис Моїсеєв – тоді і зараз

Але ось адвокат і громадський діяч Тамара Пухова, а також близький друг і критик Сергій Сосєдов мають іншу інформацію – ніякого просвіту в стані його здоров’я немає, як і грошей на лікування.

Більше про життя Бориса Моїсеєва ви можете дізнатися в нашому відео на каналі “Одна хвилина “.