Ілона Гвоздьова виписалася з пологового будинку з новонародженим сином: щасливі сімейні фото і відео

Відома глядачам за участю в «Танцях з зірками» хореограф Ілона Гвоздьова виписалася з пологового будинку. Днями вона народила сина, який вже встиг побувати на головному паркеті країни, правда, ще перебуваючи в животику у мами.

11 жовтня в одному з приватних пологових будинків Києва героїня статті подарувала своєму чоловікові Івану Хомячуку другого спадкоємця. Пара виховує 4-річну дочку Рію (Валерію), а тепер у неї є братик Домінік.

Це екзотичне ім’я для малюка закохані вибрали неспроста — він був зачатий на відпочинку в Домінікані.

Илона Гвоздева с мужем и дочерью
Ілона Гвоздьова з чоловіком і дочкою

Сьогодні щаслива матуся разом з дитиною вирушила додому. Забирала їх вся рідня — чоловік, дочка і новоспечені бабусі з дідусями, які прийшли не з порожніми руками.

Крім того, в такий важливий день поруч з сімейством були журналісти програми «Зірковий шлях», вони ж і поділилися першими фото і відео в Instagram.

На виписку з пологового будинку Ілона одягла чорну сукню нижче коліна вільного крою з яскравим квітковим принтом. Її волосся акуратно укладене назад, причому Гвоздьова не посоромилася постати перед камерами телевізійників без макіяжу. Новонароджений малюк закутаний в милий конверт блакитного кольору з бантом.

Варто зазначити, що протягом всієї вагітності хореограф не припиняла танцювати. Більш того, вона навіть брала участь в поточному сезоні «Танців з зірками» з шоуменом Дмитром Танковичем.

Дмитрий Танкович и Илона Гвоздева
Дмитро Танкович та Ілона Гвоздьова

За результатами глядацького голосування їх пара першою залишила проект. Судячи з усього, публіка неодобрила рішення Ілони виходити на паркет на пізніх термінах. Сама вона вважає, що цей «совдепівський світогляд» ще довго буде викорінюватися не одним поколінням.

Схожі статті

Забутий багатьма рецепт 70-х років. Так готувала ще моя бабуся: збиваю молоко з оцтом і отримую цей шедевр

Знаючи цю маленьку хитрість, ваші булочки завжди будуть виходити пухкими, ніжними та повітряними. Для цього потрібно додати у тісто один секретний інгредієнт – оцет.

Такі равлики збирають гору компліментів: знаменитий рецепт з родзинками. Мої по 10 штук за раз уплітають

Спробуйте рецепт випічки, яка чудово пасуватиме до чашки чаю! Виходять такі ласощі неймовірно смачними та дуже ніжними завдяки кремовій начинці.

Тане у роті! Дуже ніжне і хрумке печиво з кольоровою глазур’ю на Пасху 2024 – розлітається швидше, ніж паски

Великоднє печиво за цим рецептом виходить дуже смачним, хрумким та ніжним. Випічка має не лише відмінний смак, а й яскравий колір, тому особливо сподобається дітям.