Філіп Кіркоров подарував своєму 8-річному синові Роллс-Ройс за 30 мільйонів: Гаррі Галкіну і не снилося

Поп-король російської естради Філіп Кіркоров подарував своєму синові Мартіну Роллс-Ройс. Цей подаруночок обійшовся зірковому таткові в кругленьку суму.

Ні для кого не секрет, що співак не любить в чому-небудь собі відмовляти. На даний момент, наприклад, він зайнятий будівництвом і облаштуванням нового будинку. При всьому при цьому артист думає і про рідних. Особливо він любить побалувати спадкоємців — дочку Аллу-Вікторію, якій в листопаді виповниться 9, і восьмирічного сина Мартіна-Крістіна.

Варто відзначити, що після розлучення з Примадонною Філіп Бедросович так і не зустрів ту саму, тому дітей йому народила сурогатна мати.

Филипп Киркоров с детьми
Філіп Кіркоров з дітьми

В ефірі програми «Ти не повіриш!» на телеканалі НТВ герой статті в черговий раз довів, який він турботливий батько. Так, Кіркоров вирішив купити Rolls-Royce за 30 мільйонів рублів (майже 11 млн гривень), але не собі, а Мартіну.

Rolls-Royce
Rolls-Royce

Зараз автомобіль стоїть в гаражі знаменитості і хлопчик про це знає:

«Син з двох років розбирався у всіх марках. Він чекає, коли йому може буде сісти за кермо, хоча він не розуміє поки, що на Роллс-Ройсі краще їхати ззаду», — зазначив поп-король.

А ось Алла-Вікторія любить карети, як справжня принцеса. Незважаючи на її юний вік, у неї вже “роман” з Гном Гномичем — сином музичного продюсера Яни Рудковської та фігуриста Євгена Плющенка.

Саша Плющенко с Аллой-Викторией и Мартином Киркоровыми
Саша Плющенко з Аллою-Вікторією і Мартіном

Як розповів Філіп, діти ведуть переписку і у Саші безумовно є симпатія до його дочки, чим артист, до речі, дуже пишається:

«Зараз увесь світ пише Сашкові, але він вибирає Аллу-Вікторію».

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.