Дружина президента Олена Зеленська нагадала про дітей з інвалідністю: “Їм потрібна наша турбота “

Перша леді України Олена Зеленська опублікувала у себе в Інстаграм пост на підтримку дітей з інвалідністю.

Вона розповіла про двох хлопчиків – Еммануїлом і Івана. Еммануїл – позитивний, добрий і товариський. Однак у нього проблеми з м’язами – вільно пересуватися або навіть виконувати найпростіші рухи йому дається важко. Однак у нього є інша перевага – він бачить світ набагато яскравіше, ніж інші люди. Іван – ще один хлопчик, якому повноцінно жити заважають вроджені проблеми з опорно-руховою системою.

“Обидва вони і ще багато їхніх друзів живуть в Оболонському районі міста Києва та мають спільну мрію: щоб на Оболоні з’явився майданчик для дітей з особливими потребами “, – пише дружина Володимира Зеленського.

Особливі дітки вирішили не просити допомоги, а самі назбирати грошей на дитячий майданчик

Вони намалювали малюнки, які зараз хочуть продати на благодійному аукціоні. Всі картини продають з автографами художників, як уточнює Олена Зеленська.

Нагадаємо, Олена Зеленська давно займається освітньою сферою і інклюзії в Україні. Тому подібні заходи – не рідкість. Однак незрозуміло, чому діти повинні збирати гроші на будівництво майданчика своїми силами, адже інклюзивні потреби повинні забезпечуватися з державного бюджету.

Популярне

Схожі статті

Українці запам’ятали її дівчинкою з боб-каре: як зараз виглядає 22-річна Еліна Іващенко з шоу “Голос. Діти”

Еліна Іващенко, співачка та колишня учасниця шоу "Голос. Діти", після участі у проєкті сильно змінилась. Показуємо, як зараз виглядає знаменитість.

Перескочила з 52 розміру на 44-й: салат французьких циган. Такі інгредієнти, що можна їсти навіть на ніч

Всього з трьох основних інгредієнтів виходить дуже смачний, свіжий та соковитий салат. Крім того, він дуже легкий і точно не нашкодить вашій фігурі.

Син виріс точною копією Жанни Фріске: Дмитро Шепелєв вийшов у світ з двома синами і нерідною донькою

Вдівець Жанни Фріске Дмитро Шепелєв вперше за довгий час з'явився на публіці з синами та падчеркою. 10-річний син Фріске Платон дуже схожий на свою зіркову маму.