У родині Євгена Кошового з «Кварталу 95» поповнення — тепер їх п’ятеро: більше не в силах приховувати таке щастя

У популярного українського коміка Євгена Кошового поповнення в родині. Такою радісною новиною актор і художній керівник студії «Квартал 95» поділився в Instagram.

З огляду на популярність героя нашої сьогоднішньої статті, він намагається час від часу радувати шанувальників новими фото і відео в соціальних мережах.

Для майже півтора мільйона його підписників кожна публікація в радість, про що говорять їхні коментарі та відмітки «Подобається».

Евгений Кошевой
Євген Кошовий

На цей раз в Insta-Stories Євгена з’явилися щасливі кадри сімейства разом з цуценям породи чіхуахуа, якого назвали Чилі. Спочатку ролик опублікувала чоловіка Кошового Ксенія, після чого комік зробив його репост з жартівливій підписом:

«Вовкодава купили дівчатка, поки тато був на роботі».

Судячи з усього, у виборі малюка також брала участь молодша дочка пари Серафіма. Не виключено, що саме вона і була ініціатором завести вихованця, адже дуже багато дітей мріють про хвостатого друга.

Варто відзначити, що незважаючи на свої крихітні розміри, представники цієї породи дуже активні, яскраві і цікаві, так що не помітити присутність чіхуахуа в домі неможливо. Вони дуже доброзичливі і відкриті в спілкуванні з членами своєї сім’ї, чого не скажеш про незнайомців. Втім, ця риса притаманна багатьом іншим собакам.

Серафима Кошевая с новым членом семейства
Серафіма Кошова з новим членом сімейства

Оскільки пост з Чилі Кошовий опублікував в Insta-Stories, шанувальники не можуть його прокоментувати. Проте можна припустити, що при першій же можливості їх з дружиною привітають з поповненням, адже тепер зіркове сімейство стало більше.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.