Помер батько співака Вітаса: артист не може потрапити на похорон

Відомий співак Вітас повідомив в своєму Інстаграм-акаунті трагічну новину - напередодні помер його батько.

Від чого саме помер Владас Аркадійович Грачов – невідомо. Імовірно, за поважним віком у нього було багато проблем зі здоров’ям. Батькові Вітаса було 73 роки.

“Помер мій тато. Прощання відбудеться в Одесі у вівторок о 12:00 Преображенська 70 Свято-Успенський Кафедральний Собор “, – написав співак у своєму блозі. Однак у нього виникли проблеми, і через закриті кордони він не може потрапити в Україну.

Інстаграм Віталія Грачова (Вітаса)
Інстаграм Віталія Грачова (Вітаса)

Незважаючи на напружені відносини Вітаса і його батька, зараз співак пережив справжній удар

Деякі шанувальники припустили, що у Владаса Аркадійовича був коронавірус. Однак його син цю інформацію не підтверджує.

Мати Вітаса і дружина Владаса Грачова Лідія Михайлівна померла 19 років тому. Її не стало у 2001 році після довгої боротьби з онкологічним захворюванням.

Більше про артистів які змогли побороти, що не побороли або зараз продовжують боротьбу з онкологією, дивіться в нашому спеціальному сюжеті на Ютуб-каналі “Одна хвилина “.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.