На вільну Каменських задивився Бедняков: може показати свій неприкритий горіх і незагорілі смужки від плавок

Каменських останнім часом стала дозволяти собі занадто багато одкровень.

Про це говорять фотографії в її Інстаграм – на них на дівчині взагалі нічого немає. Останнє фото в стрічці Насті просто приголомшило шанувальників – дівчина виклала знімок, де вона хлюпається в басейні в чому мати народила. Судячи з усього, вона взагалі не соромиться свого тіла, раз може без зайвих елементів одягу так сміливо позувати перед камерою.

Оголилася і чекає Потапа, а прийшов Бедняков

У коментарях до фотографії Насті з’явився Андрій Бедняков – ведучий шоу “Орел і решка “. Він написав, що дійсно здивований такої відвертості від дружини Потапа.

Каменських знову потрясла своїм горіхом перед носом у Потапа
Каменських знову потрясла своїм горіхом перед носом у Потапа

На знімку у NK видно сліди від плавок, в яких вона засмагала. Але щоб піти в воду, мабуть вирішила їх взагалі зняти. Потап на такі знімки ніяк не реагує, але, судячи з усього, він схвалює те, що його жінка показує свої причинні місця всій країні. Адже такі знімки від Каменських – це не одноразова акція, а сталість.

Шлюб між Потапом і Настею вже через півроку буде святкувати свою другу річницю. Живучи разом, вони вибрали позицію працювати окремо, але проводити вільний час разом.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.