Співачка Валерія очікує поповнення в родині: “А чи не запізно? “

Днями стало відомо, що син співачки Валерії Арсеній Шульгін скоро вперше стане батьком.

У мережу навіть злили перші фото з УЗД невістки Валерії, однак стать дитини поки невідомий. Валерія так радісно відреагувала на звістку про онука чи онучку. Шанувальники навіть подумали, що знімок УЗД належить Валерії, і це вона в свої 52 роки вирішила ще раз йти народжувати.

Син Валерії Арсеній Шульгін вперше стане батьком

Невістка співачки Валерії вагітна
Невістка співачки Валерії вагітна

Зараз Арсенію 21 рік, і зі своєю дружиною вони перебувають у шлюбі менше року. Дівчину звуть Ліана, і вона старше Арсенія на рік – дівчині 22. У обох цей шлюб став першим, і дитина буде теж перший.

Фанати Валерії щиро вітають співачку і всю її сім’ю з поповненням. Поки щасливі батьки ще не знають стать своєї дитини, і навіть не можуть уявити як назвуть первістка, але вже у всю приймають поздоровлення.

Нагадаємо, Арсеній – середній дитина Валерії. Є ще дочка Шена і син Артемій.

Схожі статті

“Надто став сентиментальним”: Віталій Козловський поділився емоціями від першого слова свого маленького сина

Віталій Козловський поділився чудовою новиною: його син сказав перше слово. Співак показав світлину, на якій зображені ніжки малюка в батьківських долонях.

З такою начинкою жодного млинця не залишиться. Готую подвійну порцію, а можна і потрійну: не набридають

Здається, що млинці - це проста і знайома страва, яка вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриває млинці по-новому. Ці млинцеві мішечки ви полюбите з першої спроби.

Цей пиріг з лаваша нагадує хачапурі, тільки готується набагато швидше. Чоловік випрошує 7 днів на тиждень

Ароматна та неймовірно смачна ачма з сиром чудово доповнить ваш щоденний раціон, а домашні будуть задоволені та нагодовані. Скоріше записуйте рецепт!