Задерла ногу так, що в щілинку можна потрапити м’ячем: екс-віагрянка Санта Дімопулос показала дикі танці

Головна фаворитка проекту "Танці з зірками" Санта Дімопулос показала на що здатне її гнучке тіло.

У себе в Інстаграм дівчина зробила підбірку з найуспішніших виступів. На першому відео вона так високо задерла ногу, що ось-ось прокинулася б їй плеча партнера. Фанати оцінили таку божевільну розтяжку Санти, і вказали на те, що це головна перевага знаменитості в конкурсі.

Екс-віагрянки вразила такою неймовірною розтяжкою: “Меладзе тебе так натренував? “

Шанувальники оцінили таке зухвале відео учасниці “Танців із зірками “. Сама Санта ні на хвилину не сумнівається в своїй перемозі, але вважає головними конкурентами Надію Мейхер і Юлію Саніну.

Раніше Дімопулос конкурувала також з Ольгою Фреймут, але на двох останніх ефірних виступах Фреймут і її партнер Ілля Падзіна двічі потрапляли в зону ризику і танцювали танець на виживання. Зараз до фіналу залишилося всього кілька тижнів, тому Санта Дімопулос намагається викластися на повну, дивуючи публіку навіть своєї колосальної розтяжкою – між ніг можна було навіть м’яч закинути. Ось це гнучкість! А як ви думаєте, чи є Санта насправді претендентом на перемогу і які у неї шанси?

Популярне

Схожі статті

Від колишньої краси не залишилося і сліду: як зараз виглядає співачка Тетяна Овсієнко, яка була зіркою 90-х

Тетяна Овсієнко була зіркою 90-х років, але останнім часом вона дуже рідко виходить у світ. А коли це стається, публіка не впізнає колишню солістку гурту "Міраж".

Лінивий курник із м’ясом, грибами та сиром: з таким пирогом і гаряче не треба! Оригінальна закуска на свято

Рецепт ароматного та ситного пирога, який нікого не залишить байдужим. Ця закуска стане чудовим варіантом як для святкового, так і для повсякденного столу.

Подруга пригостила і я рецептик швидко собі записала: стакан кефіру + 4 картоплини. Смакота на всю родину

Якщо немає ідей, що нового приготувати на сніданок із залишків продуктів, спробуйте цей рецепт картопляних коржиків. Він стає в нагоді, коли немає часу на довге стояння біля плити.