Мішель Андраде, Ольга Сумська, Женя Кот та інші “випускники” “Танців з зірками” повертаються на паркет

25 жовтня на 1 + 1 о 21:00 починається черговий прямий ефір шоу "Танці з зірками ".

Творці готують багато цікавого, зокрема, в проект повернуться колишні його учасники – “випускники “. Про це повідомляє Інстаграм-аккаунт шоу. Зокрема, вже анонсували присутність таких особистостей, як Ольга Сумська, Женя Кот, Мішель Андраде, Даніель Селем, Анна Різатдінова, Іраклі Макацарія.

Ольга Сумська Венето на "Танці з зірками"
Ольга Сумська Венето на “Танці з зірками”

Шанувальники впевнені – це ще не всі сюрпризи, які їм приготували.

Ольга Сумська на Танцях із зірками
Ольга Сумська на Танцях із зірками

Чим ближче до фіналу, тим більше загострюється боротьба – Ольга Фреймут на межі вильоту

Ольга Фреймут
Ольга Фреймут

Зараз ця пара на межі. Вони вже два рази виявлялися в зоні ризику, і танцювали “танець на виживання “. Тому букмекери прогнозують – на цьому тижні ревізорша покине паркет. Каті Кухар можна буде зітхнути з полегшенням, адже протягом усього сезону залишається напружена атмосфера саме між цими двома знаменитостями.

Нагадаємо, на минулому шоу дискваліфікували Позитиву і Юлію Сахневич. Їх не врятувало навіть те, що Арам Арзуманян вийшов зі своєю партнеркою Тонею станцювати замість них.

Подивитися Танці з зірками можна о 21:00 25 жовтня на телеканалі 1 + 1. Також можна дивитися шоу в додатку або на сайті.

Популярне

Схожі статті

Син виріс точною копією Жанни Фріске: Дмитро Шепелєв вийшов у світ з двома синами і нерідною донькою

Вдівець Жанни Фріске Дмитро Шепелєв вперше за довгий час з'явився на публіці з синами та падчеркою. 10-річний син Фріске Платон дуже схожий на свою зіркову маму.

Десерт смачніший за Кіндер Пінгві: шоколадний торт, від якого домашні в захваті. Роблю майже щодня і мало

Вологий шоколадний торт, перемащений ніжним вершковим кремом, сподобається як дорослим, так і дітям. Готується все елементарно просто — спробуйте!

“Чоловіка тобі багатого”: Ксенія Мішина в латексі дала пораду всім жінкам, які і самі можуть розбагатіти

Ксенія Мішина продемонструвала кадри з нової фотосесії. Окрім того, знаменитість поділилась роздумами стосовно фрази, яку вона чула багато разів.