У родині Таїсії Повалій сталося горе: раптова смерть через відмову нирок

У популярної співачки Таїсії Повалій сталося горе в сім'ї. Про це повідомив єдиний син артистки Денис.

Виконавиця хіта «Отпусти меня» зараз заміжня за музикантом і продюсером Ігорем Ліхутою. Пара разом вже майже 30 років, але Дениса вона народила від першого чоловіка Володимира, прізвище якого носить до сих пір.

У себе в Instagram 37-річний спадкоємець Таїсії поділився з підписниками сімейною трагедію — у них померла улюблена кішка по кличці Ксюша, вона ж Пуцля, яка прожила цілих 17 років.

Як розповів чоловік, зі своїх 9 котячих життів улюблениця успішно використала 4. Одного разу, ще будучи кошеням, вона пробралася у вольєр до їх суворого пса Босара породи німецька вівчарка. Страшним в цьому було те, що він любить поснідати сусідськими котами:

«Як зараз пам’ятаю: Ксюша в клітці і ми у розпачі кличемо її пошепки та машемо «Йди до нас». Звичайно, вона — нуль уваги, потім собака прокидається і… В останній момент Ксюха проскакує крізь залізні прути».

Денис с родителями, бабушкой и женой, на руках у Таисии Пуцля
Денис з батьками, бабусею і дружиною, на руках у Таїсії Пуцля

Потім кішка впала з четвертого поверху, а ще неодноразово хворіла настільки важко, що навіть ветеринари опускали руки. Денис вірив, що вихованка впорається і на цей раз, адже зіркова мама з бабусею доглядали за нею як могли — вона жила з ними. Але на жаль, у Пуцлі відмовили нирки.

За словами героя статті, у них з Пуцлею був свій особливий зв’язок. Хвостата кожен раз відчувала його приїзд — заздалегідь вмивалася і чекала на порозі. Ще вона дуже любила робити йому масаж, голосно при цьому муркотівши.

Денис сам себе назвав дуже «сентиментальним кошатником» з самого дитинства, тому переживати втрату улюблениці йому неймовірно важко.

Схожі статті

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".

Якщо у вас є 1 яйце і 1 яблуко, приготуйте цей рецепт за 5 хвилин: неймовірно смачні пончики – ніжні і пухкі

Ви закохаєтесь у ці яблучні пончики вже після першого відкушеного шматочка. Вони дуже ніжні, м'які і в міру солодкі. Готуються ці смаколики швидко і з доступних продуктів.