Забута Легкоступова, кинутий Домогаров і позбавлений волі Єфремов — чому артисти спиваються?

З боку здається, що бути знаменитим — суцільне свято. Насправді ж все зовсім не так, адже зірки такі ж люди, як і ми з вами. Приклади забутої Легкоступової, ув'язненого Єфремова і кинутого Домогарова яскраво це доводять.

Всі герої нашої сьогоднішньої підбірки одного разу так чи інакше пов’язали своє життя з алкоголем.

Михайло Єфремов

Любов актора до міцних напоїв відома кожному, причому він і сам цього ніколи не приховував. Все було б не так сумно, якби його пристрасть не призвела до смертельної аварії, винуватцем якої Михайло став.

Михаил Ефремов в суде
Михайло Єфремов в суді

8 червня, перебуваючи за кермом джипа в нетверезому стані, артист виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з автофурногом Lada. Його водій Сергій Захаров незабаром помер від отриманих травм.

Загиблий в ДТП з Єфремовим Сергій Захаров
Загиблий в ДТП з Єфремовим Сергій Захаров

Через 3 місяці після цього Єфремова засудили до восьми років позбавлення волі. Поки він відбуває термін, його адвокати намагаються оскаржити вирок.

Валентина Легкоступова

Загибель виконавиці хіта «Ягода-малина» 14 серпня 2020-го шокувала весь російський шоу-бізнес. В останні роки співачка нечасто з’являлася на блакитних екранах, та й концерти давала зрідка.

Валентина Легкоступова
Валентина Легкоступова

Незадовго до смерті Валентина втретє вийшла заміж за яхтсмена Юрія Фірсова. Саме в його компанії Анетта, дочка Легкоступової, знайшла мати неабияк напідпитку в своїй квартирі, а на її тілі були помітні синці та гематоми. Їх походження зірка пояснити так і не змогла.

Спочатку новоспечене подружжя поклали в наркологічну клініку і лише через добу Валентину перевели в клінічну лікарню — вона впала в кому. Так знаменитість і померла, не приходячи до тями.

Валентина с Юрием Фирсовім
Валентина з Юрієм Фірсовим

За поточною версією слідства, причиною смерті стали численні травми, які цілком могли з’явитися в результаті побиття виконавиці чоловіком.

Олександр Домогаров

П’яні витівки артиста не раз позбавляли його ролей в театральних виставах, а запальний характер Олександра вплинув і на особисте життя.

Александр Домогаров
Олександр Домогаров

Третя дружина Домогарова Наталія Громушкіна грала в мюзиклі Філіпа Кіркорова «Чикаго» — актори досі пам’ятають істерики ревнивого чоловіка у гримерки дружини. Він раз у раз намагався викрити її в зраді, навіть пустивши в хід кулаки.

Домогаров с Громушкиной (слева) и с Александровой (справа)
Домогаров з Громушкіною (зліва) і з Александровою (справа)

Наступною «жертвою» Олександра після його розлучення з Громушкіною стала Марина Александрова, яка в підсумку втекла від нього, адже він часом міг підняти на неї руку.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.