Леська Никитюк розповіла таємницю, хто її просунув на ТБ: він дуже вчасно сказав правильні слова

Поки всі шанувальники чарівною і гумористичний Лесі Никитюк впевнені в тому, що кар'єра успішної телеведучої почалася з простого виступу на «Розсміши коміка», сама блондинка несподівано зізналася в тому, як потрапила на телебачення. Гадати, хто дав поштовх творчості Лесі, можна було б довго - все одно відповідь здивувала всіх.

Виявилося, що на найперші кроки до популярності підштовхнув і підтримав дівчину … Ель Кравчук.

В одному їх інтерв’ю Новому каналу Леся мрійливо згадала той холодний вечір 2012 року, коли їй довелося скакати по сцені сумнівного корпоративу в костюмі Снігуроньки з алюзією на деякі політичні образи. Костюм на ній був дешевий, зовсім не грів, та й виглядав повністю на свою ціну – їй навіть довелося «доводити його до розуму» вдома, щоб не зовсім було соромно з’явитися перед публікою.

Леся Никитюк - Снігуронька
Леся Никитюк – Снігуронька

І ось, за миті до виходу на сцену, стоїть Леся за лаштунками і цокає зубами. Хвилювань про майбутній виступ все більше – так, на сцені буде веселіше, але в такому холоді сил надовго не вистачить, аж сльози на очі накочуються. Вона тільки озирнулася по боках сумно-сумно, а там не просто хтось із персоналу повідомляє про час виходу, а на неї дивиться сама зірка 1990-тих, чоловік з дівчачих мрій, співак El Кравчук!

Ель Кравчук
Ель Кравчук

Никитюк відразу випрямилася і посміхнулася йому – на що виконавець відповів компліментом красі костюма. І їй відразу так добре стало на душі, тепло, адже не дарма вони всю ніч з мамою перешивали його! Почувши це, Кравчук сказав, що з дівчини вийде справжня артистка, адже така завзятість в створенні образу похвально і завжди стане в нагоді.

Леся Никитюк на "Розсміши коміка"
Леся Никитюк на “Розсміши коміка”

Вже через хвилину радісна і активна Леся підкорювала зал своїми влучними жартами (після цього як раз і прийшла ідея сконцентруватися на гумористично амплуа), а слова співака згадувала ще не раз в моменти розчарування або невдач.

Ця історія багато значить для телеведучої, вона до цього дня вдячна такому повороту подій і підтримки в потрібний момент.

 

 

 

Схожі статті

Перемішала фарш з кефіром: це простіше, ніж біляші та чебуреки, а як смачно! На перекус за 10 хвилин

М'ясні оладки за цим рецептом виходять дуже пухкими та ніжними. Ця страва може стати відмінною заміною класичним котлетам, або слугуватиме варіантом сніданку, чи вечері.

Пісний яблучний пиріг: нереальний десерт без яєць, молока і вершкового масла. Кожен день печу і не набридає

Навіть без молока, яєць та масла можна приготувати дуже смачний пиріг, який оцінять і дорослі і діти. Рецепт пісної шарлотки – далі у матеріалі.

Котлети не готую! Смачніше в житті не їла: рецепт з фаршу, який тепер постійно замовляє чоловік і свекор

Ця страва з фаршу виходить настільки смачною та соковитою і має апетитний вигляд, що ви можете її не тільки приготувати на вечерю, а й подати на святковий стіл.