Камалія, Ірина Федишин, Павло Зібров взяли участь у “Голосі країни”: вирішили тряхнути сивиною

Зазвичай у шоу типу "Голос країни" беруть участь молоді виконавці, яким потрібен стартовий майданчик для просування у шоубізі. Але продюсери вряди-годи запрошують іменитих зірок, щоб потішити глядачів і трішки спантеличити зіркових тренерів на сліпих прослуховуваннях.

Павло Зібров

Народний артист вийшов на сцену “Голосу країни-6”. Щоб заплутати тренерів, він відмовився від власного хіта, а виконав усім відому “Арію містера Х”. Присутні були надзвичайно спантеличені, що Зібров уміє співати не лише попсу, але й класику.

На жаль, жодне тренерське крісло не повернулося до метра естради, за що потім довго перепрошували. А жартівник Потап навіть ставав на коліна. Та пан Павло не сумував із цього приводу, бо не збирався й сам вступати у борню, просто вирішив підтримати талановиту молодь. Згодом співак зізнавався, що тепер його розцінки на корпоративи зросли втричі, оскільки всі стали просити виконати щось із оперного репертуару.

Ірина Федишин

Виконавиця “Малесеньких долоньок” представлення не потребує. Її знають повсюди і з задоволенням підспівують співачці на концертах. У 2018 році зірка таки наважилась вийти на сцену “Голосу”.

Цього разу сталося диво, і всі чотири крісла розвернулися до виконавиці. Іра пішла в команду до Джамали. Своє рішення Федишин пояснила тим, що багато хто її дійсно знає, але далеко не всі. У шоу співачка протрималася до нокаутів, після чого вилетіла з проєкту.

Камалія

Вирішила погратися з “Голосом” і дружина мільярдера. Виконала композицію “Місяць на небі” у 8 сезоні, повернувши до себе Джамалу, Сергія Бабкіна і Потапа. Одна лише Тіна Кароль не втямила, хто перед нею.

Троє тренерів влаштували справжню бійню за артистку, але вона не вибрала нікого з них, поступившись місцем юним даруванням. Мабуть, чоловік Захур не дозволив тусуватися з молоддю.