Судді “МастерШеф”, про яких всі забули: Анфіса Чехова, Жанна Бадоєва, Микола Тищенко, Таня Литвинова та інші

За часи знімання МастерШефу суддями телепроєкту було чимало популярних зірок. Б'ємось об заклад, що про багатьох з них ви вже давно забули, оскільки вони надовго на шоу не затримались

За кулінарним змаганням МастерШеф спостерігають мільйони українців. Популярний телепроєкт зібрав велику фанатську базу, а чимало талановитих кулінарів отримали можливість стати всесвітньо відомими завдяки участі та перемозі в проєкті. Їхні кулінарні вміння у різні часи оцінювали різні зіркові судді. Про багатьох з них, ймовірно, багато шанувальників забули.

Анфіса Чехова

Анфіса Чехова на МастерШефі

Відома російська телеведуча та співачка Анфіса Чехова була членом журі протягом першого сезону популярного кулінарного шоу. Знаменитість знімалась у МастерШефі 2011 року, втім вже наступного сезону її замінили. Анфіса Чехова була суддею разом з іншими колегами – ресторатором Миколою Тищенком та головним суддею проєкту Ектором Хіменесом-Браво.

Жанна Бадоєва

Жанна Бадоєва на МастерШефі

Телеведуча та актриса прийшла на місце Анфіси Чехової. Жанна Бадоєва була суддею на МастерШефі всього один сезон, а знімалась впродовж 2012 року. В одному з інтерв’ю зірка розповіла, що їй було дуже комфортно працювати з колегами, а в їхньому спілкуванні завжди панував здоровий гумор.

Микола Тищенко

Микола Тищенко на МастерШефі

Колись відомий український ресторатор, а тепер – політик був суддею на МастерШефі протягом п’яти сезонів, а також одного дитячого сезону. Тоді Тищенко зарекомендував себе гурманом, а пізніше навіть повернув телепрограмі “Ревізор” популярність після того, як шоу покинула Фреймут. На його місце в МастерШефі прийшов кулінар Дмитро Горовенко.

Тетяна Литвинова

Тетяна Литвинова на МастерШефі

Загалом українська кулінарка була суддею у дев’яти сезонах МастерШефу, два з яких були присвячені дітям, а один –підліткам. Знаменитість замінила Єлизавета Глінська. Тетяна Литвинова колись розповідала про причини, чому покинула шоу. Зірка зізналась, що вона вирішила дозволити новим обличчям показати себе.

Дмитро Танкович

Дмитро Танкович на МастерШефі

Відомий український та білоруський телеведучий, актор і гуморист свого часу також був членом журі МастерШефу. Дмитро Танкович став суддею сезону, в якому участь брали не професійні кулінари, а українські зірки.