Тепер він мрія Хюррем Султан і всіх інших жінок: як виглядає зараз євнух Сюмбюль-ага з “Величного століття”

Турецький актор Селім Байрактар, який зіграв євнуха Сюмбюль-агу в серіалі "Величне століття" завжди був популярним серед жінок і досі підкорює жіночі серця, хоча йому вже під 50.

Селім Байрактар – унікальний актор, якому вдалося здобути славу головного красунчика, зігравши при цьому євнуха. Сюмбюль-ага з перших епізодів серіалу “Величне століття” підкорив серця глядачів, чіпляючи своєю шаленою харизмою. На відміну від багатьох колег по серіалу Селім не загубився після завершення зйомок. Він і зараз продовжує грати в нових проєктах.

До акторської кар’єри Селім Байрактар жив у борг, єдиний дохід йому приносила робота в державному театрі в Туреччині, однак цих грошей йому не вистачало на життя. Завзятість допомагала зірці не здаватися навіть у найважчі часи, він ходив і ходив на кастинги, вислуховуючи відмову за відмовою.

Першим великим проектом у кар’єрі Селіма став серіал “Міст”. Роль у нього була невелика, але гонорари платили стабільно. У той період артист вже був одружений. Разом із дружиною Біхтер він виховував двох спадкоємців, тому сім’я потребувала стабільного доходу. З ще більшою завзятістю артист ходив кастингами, отримуючи то ролі в серіалах, то рекламні контракти. Але найбільший успіх чекав на Байрактара попереду, коли його затвердили у “Величному столітті”.

Як виглядає зараз євнух Сюмбюль-ага з Величного століття

Спочатку Сюмбюль-ага був другорядним персонажем, якому не збиралися приділяти багато уваги. Але тут у справу вступила харизма актора. Байрактар був такий переконливий і яскравий в образі євнуха-інтриганта, що глядачі були у захваті. Він місяцями безперервно працював над мімікою свого персонажа, над його жестами та ходою.

В інтерв’ю Селім розповідав, що йому найважче було придумати походку для свого персонажа:

Він рухався ніби жінка, що виглядало незвичайно, але було важко у виконанні. Звісно, грати такого персонажа складно. Він євнух, але народився чоловіком, тому Сюмбюль-агу долають ті ж пристрасті, що й нас усіх

, – ділився зірка.

Як виглядає зараз євнух Сюмбюль-ага з Величного століття

В реальному житті Селім Байрактар максимально далекий від образу, який його прославив. Екранний Сюмбюль-ага насправді відрізняється атлетичною статурою, він захоплюється спортом та часто публікує знімки з тренувань. Відбою від шанувальниць у нього просто немає.