Більше не той юний шехзаде Баязід: як виглядає син Сулеймана і Хюррем з “Величного століття” через 10 років

В турецькому серіалі "Величне століття" роль сина султана Сулеймана і Хюррем, шехзаде Баязід зіграв Арас Булут Ійнемлі, якому тоді було 23 роки, а зараз вже майже 33.

Шанувальники популярного серіалу “Величне століття” про життя Османської імперії при правлінні султана Сулеймана Величного обожнювали середнього сина падишаха і Хюррем Султан шехзаде Баязіда за його сильний характер і яскраву харизму. Його роль зіграли декілька акторів, оскільки у серіалі показували кілька періодів життя правителя.

Найбільше фанатам запам’яталася гра Араса Булута Ійнемлі. Саме Арасу дісталося зіграти найскладніші етапи в житті бунтівного принца, зокрема трагічний фінал.

Як виглядає шехзаде Баязід з Величного століття через 10 років

“Величне століття” принесло Арасу світову славу і стало чудовим стартом для кар’єри. Дебют актора відбувся у 16-річному віці у детективній стрічці “Небезпечні вулиці”. Через 4 роки Арас виконав роль Мете у серіалі “Безцінний час”, і навіть отримав престижну премію як “найкращий актор другого плану”. У 2013 році Арас знявся в головній ролі в багатосерійній стрічці “Махмут та Мер’єм”.

Саме в цей час у житті актора з’явилося “Величне століття”. Стрункий юнак за зовнішніми параметрами ідеально підходив на роль спадкоємця престолу. Шехзаде Баязіда чекала незавидна доля – піднявши повстання проти старшого брата Селіма, він був спійманий і страчений. Для участі в телеромані Арасу довелося терміново навчитися битися на мечах, їздити верхи на скакуні, а також набрати 13 кг зайвої ваги.

Як виглядає шехзаде Баязід з Величного століття через 10 років

За кілька місяців молодий актор перечитав історичну літературу про час правління Сулеймана переглянув усі серії перших сезонів. У створенні образу Арасу допомагав старший брат.

Після цієї ролі кар’єра зірки пішла вгору. У його фільмографії додалося сім картин, серед яких надзвичайно популярний серіал “Чукур”. Зовні Арас Булут дуже змінився – юний шехзаде перетворився на гарного і статного чоловіка, який нічим не поступається серіальному батьку султану Сулейману.

Як виглядає шехзаде Баязід з Величного століття через 10 років