Хто може замінити Юрія Горбунова на “Голосі країни 13”: Остапчук, Суханов, Притула та інші кандидати

Перед прем'єрою 13 сезону вокального шоу "Голос країни" в Мережі наростає невдоволення і бунт проти ведучих Катерини Осадчої та Юрія Горбунова.

Шоу “Голос країни” давно виходить на українському телебаченні і вже багато років постійними ведучими цього проєкту є зіркова пара Катя Осадча і Юрій Горбунов. Нещодавно шоумен потрапив у гучний скандал через серіал за 33 мільйони бюджетних коштів, які студія Горбунова “Прототип Продакшн” виграла у художньому конкурсі. В результаті бурхливої реакції громадськості телеведучий відмовився від цих коштів, однак обурення не вщухло.

Також з’ясувалось, що Горбунов і Осадча разом з дітьми в перший місяць війни виїжджав з України, але цей факт пара приховала від публіки.

Новим приводом для невдоволення стали зйомки “Голосу країни-13”, ведучими якого знову стали Катерина та Юрій. Глядачі вважають, що вже досить “мусолити” одні й ті ж обличчя, а на заміну є багато інших талановитих ведучих. Хто б міг замінити Горбунова?

Володимир Остапчук

Хто може замінити Юрія Горбунова на Голосі країни-13: Володимир Остапчук

Телевізійна кар’єра Остапчука почалася ще в 2009 році. У нього великий досвід ведення різноманітних телешоу та заходів, а тепер ще й створення власного продукту. Нещодавно Володимир запустив розмовне шоу “Мекнув – питайте”.

Олексій Суханов

Хто може замінити Юрія Горбунова на Голосі країни-13: Олексій Суханов

Ведучий шоу “Говорить вся країни” Олексій Суханов відрізняється особливою проникливістю до героїв своїх сюжетів, а в такому проєкті як “Голос країни” учасникам просто необхідна підтримка.

Олександр Педан

Хто може замінити Юрія Горбунова на Голосі країни-13: Олександр Педан

Голосом Олександра Педана говорить закадровий суддя шоу “Хто зверху?”. Також він приймав участь в багатьох популярних програмах, тому з легкістю б впорався з роллю Юрія Горбунова.

Богдан Буше

Хто може замінити Юрія Горбунова на Голосі країни-13: Богдан Буше

Богдан Буше (Шелудяк) – талановитий актор і не менш успішний блогер. Багато хто знає його завдяки зйомкам у рейтинговому проєкті “Київ вдень та вночі”. З недавніх пір Богдан пробує себе як телеведучий і вже отримав досвід у “Хто зверху?” разом із запальною партнеркою Лесею Нікітюк.

Тімур Мірошниченко

Хто може замінити Юрія Горбунова на Голосі країни-13: Тімур Мірошниченко

Тімур Мірошниченко став першим українським коментатором “Євробачення” і залишається ним до цих пір. Він має нагороду “Телеведучий року” від премії “Celebrity Awards 2020” та може з легкістю впоратися з веденням “Голосу”, особливо враховуючи, що він працює на телеканалі 1+1.

Сергій Притула

Хто може замінити Юрія Горбунова на Голосі країни-13: Сергій Притула

Шоумен Сергій Притула до великої війни був одним з найпопулярніших українських ведучих, а зараз повністю присвятив себе волонтерству і благодійній діяльності. Фанати Сергія мають бути готовими до того, що у розважальний жанр він більше не повернеться, тому заміняти Горбунова не стане, навіть якщо отримає таку пропозицію, однак йому б пасував цей проєкт.