Хюррем у 40 виглядає старше, ніж Хатідже у 44: що стало з султаншами “Величного століття” через 12 років

"Величне століття" – один із найпопулярніших серіалів у всьому світі, завдяки якому чимало турецьких акторів здобули всесвітнє визнання. Що сталось з головними актрисами через 12 років?

Знімання популярного турецького серіалу “Величне століття” завершилось багато років тому, проте публіка продовжує цікавитись життям акторів, які грали головні та другорядні ролі у стрічці. Зокрема, всесвітня увага прикута до Мер’єм Узерлі, яка на екранах втілила Хюррем Султан, та її колеги Сельм Ерґеч, яка повстала перед глядачами в ролі Хатідже Султан. Як знаменитості виглядають сьогодні?

Як сьогодні виглядає Мер’єм Узерлі

Мер’єм Узерлі, відома турецька актриса та успішна модель, народилась і виросла у Німеччині, втім з часом вирішила переїхати жити до Туреччини. Зірка прославилась завдяки зніманню в серіалі “Величне століття”, проте після цієї стрічки знялась і в інших успішних проєктах. Нині актриса виховує доньок та приділяє їм багато часу.

Мер’єм Узерлі у Величному столітті та сьогодні, через 12 років після знімання в серіалі

Для ролі у “Величному столітті” Мер’єм Узерлі постійно фарбувала волосся та підтримувала злегка “пишні” форми. Втім, після завершення своєї акторської діяльності саме в рамках цього проєкту вона помітно схудла та повернула рідний колір волосся.

Як сьогодні виглядає Сельма Ерґеч

Одна з найвідоміших турецьких актрис Сельма Ерґеч здобула всесвітню популярність саме завдяки зніманню в серіалі “Величне століття”. Знаменитість на телеекранах втілила образ легендарної Хатідже Султан, дружини Султана Сулеймана. Актриса ідеально вжилась у свою роль, завдяки чому її полюбили мільйони шанувальників з усього світу. Сьогодні Сельма Ерґеч виглядає просто приголомшливо та молодо, як для свого віку.

Сельма Ерґеч у Величному столітті та сьогодні, через 12 років після знімання в серіалі

Можна припустити, що відома турецька актриса виглядає так молодо через генетику та спадковість. Мер’єм Узерлі приділяє багато часу догляду за собою, дотримується здорових дієт і займається спортом. Втім, у свої 44 роки її зіркова колега по серіалу “Величне століття” виглядає дещо молодше, ніж знаменита екранна Хюррем Султан.