Завагітніла від негідника і потрапила в психлікарню: чим для Мер’єм Узерлі обернулася роль Хюррем Султан

Турецько-німецька актриса Мер'єм Узерлі, відома по ролі Хюррем Султан в серіалі "Величне століття", пережила чимало випробувань під час зйомок.

До зйомок в серіалі “Величне століття” Мер’єм Узерлі не була відомою артисткою. Здебільшого вона грала у театрі і не завжди головні ролі. Але після виходу на екрани епопеї про Османську імперію актриса прокинулася знаменитою.

Роль Хюррем Султан мала відкрити перед Мер’єм двері у світ розкоші, багатства та процвітання. Її мали любити шанувальники серіалу і носити на руках залицяльники. Однак життя зірки пішло зовсім так, воно перетворилося на постійну боротьбу, яка в реальній історії супроводжувала знамениту дружину султана Сулеймана Хасекі Хюррем.

Під час зйомок серіалу “Величне століття” Мер’єм зустріла свого принца, в якого закохалася без оглядки. Ним став бізнесмен Джан Атеш. Однак коли Узерлі повідомила йому щасливу звістку про свою вагітність, чоловік залишив її з гучним скандалом, заявивши, що це не його дитина. Разом з важким робочим графіком та драмою в особистому житті Узерлі перенесла одразу кілька нервових зривів і потрапила до психіатричної клініки, де у неї діагностували емоційне вигоряння, перевтому та виснаження.

Джан Атеш і Мер’єм Узерлі

Через хворобу Мер’єм автори серіалу зіштовхнулися з проблемами. За відсутності виконавиці головної ролі соту серію довелося випускати у вигляді підібраної під сюжет нарізки з вже відзнятого матеріалу. Перед авторами стояв вибір, або шукати на роль Хюррем Султан іншу актрису, або змінювати сюжет, щоб якось виправдати відсутність героїні в кадрі. Зрештою відбулася заміна головної актриси в серіалі, через що миттєво впали рейтинги – за 35 серій “Величне століття” закрили.

Чим для Мер’єм Узерлі обернулася роль Хюррем Султан

Життя Мер’єм Узерлі поступово налагодилося. Після зйомок їй приписували багато романів з колегами і не тільки, проте всі подробиці особистого життя вона воліє приховувати від широкого загалу. В даний час Хюррем закохана і виховує двох доньок, однак особистість чоловіка не розкриває.