Валентина Тализіна 48 років поспіль не заспокоїться: має претензії до Алли Пугачової та Барбари Брильської

Майже півстоліття минуло з тріумфу комедії "Іронія доля, або З легкою парою", а актори й досі сваряться між собою, з'ясовуючи, хто зробив більший внесок у загальну справу.

Особливо не йметься Валентині Тализіній. Актрисі вже 88 років, а вона й досі ледь не щодня дає інтерв’ю, в яких розбиває в пух і прах колежанок Барбару Брильську, Лію Ахеджакову. І навіть Аллі Пугачовій дісталося на горіхи, хоча артистка в кадрі не з’являлася, а лише виконала пісню замість головної героїні.

Особливо дошкуляє пані Валентині слава, яку здобула після знімань польська актриса в срср. Режисер Ельдар Рязанов планував зробити головну героїню вчителькою польської мови. Тоді б акцент Барбари Брильської сприймався як належне.

Валентина Тализіна 48 років поспіль цькує Барбару Брильську

Але нагорі категорично наголосили, що вчителька має бути тільки російської мови. Тоді озвучувати головну героїню Надю довірили Валентині Тализиній, яка зіграла у стрічці її подружку.

Коли фільм вийшов на екрани, всі лаври слави дісталися саме Брильській. Їй навіть вручили державну премію. На думку Тализіної, Барбара мала розподілити ці гроші навпіл із нею, а та навіть спасибі не сказала.

Ахеджаковій від Тализіної теж дісталося на горіхи

З роками російська актриса пригадує все нові деталі скандалу з польською колежанкою. Тепер в інтерв’ю розповідає, що не лише сварилася, але 1 билася з Барбарою. А ще розповіла, що жінка привозила з Польщі купу речей, які розповсюджувала серед членів знімальної групи. На виторгувані гроші начебто купувала картини й вивозила їх за межі радянського союзу.

Є претензії у Валентини Іларіонівни й до Ахеджакової з Пугачовою. Здавалося б, що їм ділити? Лія зіграла таку ж малюсіньку роль подружки Наді, як і Тализіна. А прізвище Пугачової, яка співала, забули вказати в титрах. Про озвучку Тализіної, до речі, теж там ані чирк-чирк.

Але жінкам росіянка знайшла що пред’явити – звинуватила у нелюбові до росії та не підтримці агресивної політики щодо України. Та якщо Ахеджакова й справді виступає проти війни й під час виступів у Європі залучає український прапор, то Алла Борисівна ніколи жодним словом прямо про це не прохопилася на відміну від свого чоловіка Максима Галкіна. Але під роздачу в старезної жінки потрапили всі без розбору.