Хто з українських знаменитостей починав кар’єру з “Караоке на Майдані”: Барських, Козловський, Тіна Кароль

Співаки-початківці використовують будь-яку можливість, щоб засвітитися перед широким загалом. І телепрограма "Караоке на Майдані" неабияк сприяла в цьому. Хто з нинішніх зірок устиг засвітитися?

З 1999-го по 2007 роки у Києві на Хрещатику збиралася купа людей, охочих поспівати. Організовував талант-шоу “Караоке на Майдані” незмінний Ігор Кондратюк. Щоб вийти на імпровізовану сцену і виконати хіт на вибір, присутнім достатньо було сподобатися ведучому під час спільного виконання пісні.

Все це записувалося і недільного дня показувалося по телевізору. Ігор, напевно, зараз й не згадає, скільки нинішніх зірок зовсім юними виступили в його телепрограмі. А цього факту з біографії не вдасться приховати нікому.

Тіна Кароль

Тіна Кароль у Караоке на Майдані

Безсумнівна попдіва, якою захоплюються мільйони шанувальників, у 2005 році взяла участь у “Караоке на майдані”. Тетяна Ліберман соромилася, але встигла розповісти Кондратюку, що вступила до авіаційного універу. Присутніх дівчина намагалася вразити хітом Повалій “Сладкий грех”.

Макс Барських

Макс Барських у Караоке на Майдані

У 2007 році спробував свої співочі сили тодішній Микола Бортник. Майбутній підопічний Алана Бадоєва мріяв стати дизайнером і проходив відповідне навчання. Він заспівав композицію Діми Білана з “Євробачення” Never let you go.

Дмитро Каднай

Дмитро Каднай у Караоке на Майдані

Барських довелося конкурувати на Майдані з Дмитром. Нині цей музикант організував гурт KADNAY, в якому співає разом із сином Діми Коляденка Філіпом. Хлопець й замолоду не шукав легких шляхів, виконавши доволі складну композицію Queen.

Віталій Козловський

Віталій Козолвський у Караоке на Майдані

Нині артист змушений відкласти мікрофон і взяти до рук зброю, щоб захищати Україну. А в безтурботній юності Віталик танцював у колективі Руслани Лежичко. Та участь у “Караоке на майдані” та “Шансі” стали його зірковим часом.