Останнє кохання Сулеймана: як зараз виглядає 31-річна Назенін Хатун, яка нічим не поступається Хюррем Султан

Алмеда Абазі, відома турецька актриса, зіграла на телеекранах останнє кохання великого султана Сулеймана. Як сьогодні виглядає зірка, яка повстала в образі Назенін Хатун?

Назенін Хатун, персонаж з “Величного століття”, який став одним із найбільших захоплень султана Сулеймана. Абазі Алмеда, відома турецька актриса, зіграла роль наложниці, якій вдалось підкорити серце османського правителя. Втім, саме Назенін Хатун стала останнім коханням Сулеймана – за своє життя після неї він більше ніким так сильно не захоплювався.

На телеекранах Назенін Хатун стала фавориткою Сулеймана та навіть народила від нього дитину – дівчинку. У період спілкування османського правителя з його молодою наложницею між султаном і Хюррем виникли непорозуміння. Це посприяло зближенню Назенін Хатун з Сулейманом, але Роксолана такого терпіти намірів не мала.

Як виглядала остання фаворитка султана Сулеймана Назенін Хатун у серіалі Величне століття

Хюррем Султан ніколи не приховувала, що звикла розбиратись зі своїми конкурентками жорстокими методами. Так, в один із моментів вона наказує іншій наложниці Нурбану вбити Назенін. Та довго вагається та не розуміє, як це зробити. Врешті, під час однієї зі сварок наложниця зіштовхує конкурентку Хюррем Султан з балкона. Все виглядає як нещасний випадок.

Актриса Абазі Алмеда змогла чудово зіграти роль венеціанської красуні, яка згодом стала доволі важливою постаттю у гаремі Сулеймана. Зірка, яку фанати “Величного століття” знають саме з цього серіалу, народилась в Албанії та переїхала жити до Туреччини після закінчення школи.

Як зараз виглядає актриса Абазі Алмеда, яка зіграла Назенін Хатун у величному столітті

Варто зазначити, що зовнішність Абазі Алмеди дійсно вражає. Знаменитість має витончені риси та особливу харизму. Видно, що знаменитість приділяє достатньо часу для догляду за собою, адже шкіра зірки буквально сяє, та й виглядає вона неймовірно.