Актори серіалу “Величне століття” тоді і зараз: як змінилися Хюррем, Сулейман, Міхрімах та інші за 12 років

Один із найпопулярніших серіалів за всю історію турецького кінематографа здобув чималу авдиторію прихильників. Як за 12 років з першого дня знімань змінились актори, які зіграли головні ролі

Серіал “Величне століття” вважають одним із найуспішніших турецьких проєктів. У зніманнях телесеріалу взяло участь чимало акторів, багато з яких почали приголомшливу кар’єру саме з цієї стрічки. Серіал про Османську імперію переклали щонайменше 50 мовами світу. Пригадуємо, як змінились за 12 років з дати прем’єри стрічки головні актори.

Хюррем Султан

Якою була у Величному столітті та як змінилась після актриса Мер’єм Узерлі

Головна героїня серіалу “Величне століття”, навколо якої, загалом, і “крутиться” сюжет стрічки, сильно змінилась з моменту початку знімань. Варто зазначити, що заради ролі Мер’єм Узерлі змушена була набрати декілька кілограмів, аби у її персонажа виднілись щічки. Після завершення роботи у стрічці актриса скинула вагу та перевтілилась.

Султан Сулейман

Яким був у Величному столітті та як змінився після актор Халіт Ергенч

Відомий турецький актор Халіт Ергенч на телеекранах зіграв великого правителя Султана Сулеймана. Знаменитість на екранах повстав харизматичним, але водночас небезпечним персонажем. Після знімань актор і дійсно змінився – подорослішав.

Міхрімах Султан

Якою була у Величному столітті та як змінилась після актриса Пелін Карахан

Турецька актриса Пелін Карахан у “Величному столітті” зіграла османську принцесу, батьками якої були одні з найвпливовіших постатей в османській історії. Знаменитість ідеально передала характер і антураж своєї героїні та, як і всі, після завершення знімань дуже змінилась.

Сюмбюль-ага

Яким був у Величному столітті та як змінився після актор Селім Байрактар

Один із найулюбленіших персонажів із “Величного століття” завоював таку популярність серед глядачів завдяки своїй незмінній харизмі. Особливий шарм персонажа, якого зіграв турецький актор Селім Байрактар, доповнив театральний талант знаменитості. Так, на екранах Байрактар зіграв вірного слугу Хюррем та Міхрімах. За 12 років актор, здається, лише покращав.