Суворій Катерині Кухар мало влади на «Танцях з зірками»: хотіла б ставити учасникам по дві оцінки

Прима-балерина є однією з найсуворіших суддів «Танців з зірками». Незважаючи на це, Катерині Кухар і без того мало влади на проекті. Вона хотіла б оцінювати учасників відразу за двома параметрами.

Як активний користувач соціальних мереж, героїня нашої сьогоднішньої статті регулярно ділиться з шанувальниками своїми думками з приводу шоу. На цей раз знаменитість розповіла, хто став для неї фаворитом останнього п’ятого ефіру, який був присвячений темі світового кіно.

Катерина Кухар та Влад Яма

Завоювати прихильність Катерини вдалося футболістові Сергію Мельнику і його партнерці Аделіні Делі. Пара виконала фокстрот за мотивами американського фільму «У джазі тільки дівчата».

«Це був несподіваний і стрімкий прорив! Дивлячись на такі приклади, всім бажаю не здаватися і йти за своєю мрією!», — написала балерина.

Сергій Мельник і Аделіна Делі в п’ятому ефірі «Танців з зірками»

У цьому ж пості зірка «Танців» поскаржилася на те, що правила проекту забороняють їй виставляти по дві оцінки учасникам: одну за техніку, другу — за артистизм.

Не можна не відзначити, що на паркеті нерідко розгортаються скандали, пов’язані зі строгими коментарями суддів. Проте, за словами Кухар, насправді шоу дуже зближує всіх, хто бере в ньому участь.

В інтерв’ю для журналу Cosmopolitan Катерина сказала, що зберегла з багатьма дружній зв’язок. Як мінімум, вона подружилася з Лесею Нікітюк, Наталею Могилевською, Олею Поляковою.

Хоча, звичайно ж, без образ теж не обходиться. Після вильоту з проекту актор Михайло Кукуюк, який танцював у сезоні 2019 року, перестав вітатися з примою-балериною.

Михайло Кукуюк і Єлизавета Дружиніна

Як пояснила героїня статті, на відносини між суддями і танцюристами впливає не тільки виховання, але і вміння стримувати емоції, чим володіють далеко не всі.