facebook

Дізнайтеся долю акторів з фільму “Весна на Зарічній вулиці ” (Відео)

Пориньте у свою молодість. Згадайте які ви були тоді.

Напевно немає жодної людини жив в СРСР, який би не дивився прекрасна і душевний фільм “Весна на Зарічній вулиці”.

У 2020 році цього фільму виповнилося 64 роки.

Цей фільм користується і зараз величезним успіхом, завдяки артистам, які відмінно зіграли в ньому. Чисті, чисті стосунки, прекрасні почуття і красиві артисти – ось чим запам’ятався шанувальникам цей фільм.

Як склалася доля артистів, які грали в ньому? Хочете дізнатися? Тоді подивіться відео нижче і пориньте у свою молодість. Згадайте які ви були тоді.

Можливо ви засумуєте – це нічого, головне, що ви прожили важку, але за своїм щасливе життя. Душа у вас завжди залишається молодою! Підтвердження тому, що вам подобаються такі фільми як “Весна на Зарічній вулиці.”

Відео: Дізнайтеся долю акторів з фільму “Весна на Зарічній вулиці “

Обов’язково прочитайте пости в соціальних мережах:

Андрій Піменов: “Як же я люблю цей фільм, навіть не передати словами. Завжди з сумом дивлюся цей фільм і з глибоким почуттям незрозумілого обожнювання і поваги до акторів, епохи, звичаїв, любові того часу. Спасибі акторам і режисерові. ”

Алла Леонідівна: “Фільм на всі часи!”

Гульнара Туржанова: “Цей прекрасний фільм, як віддушина, від всяких потрясінь. Які прекрасні особи, молоді, щасливі. Спасибі всім, хто працював над цим фільмом. Люди йдуть, а фільм буде жити довго, час йому під силу !!! ”

Olimpiada Kim: “Дуже люблю цей фільм. Коли дивишся його, на душі світло і радісно. І трохи сумно, тому що минули ті часи, коли та люди були краще і світ добрішим.”

Віра Панова: “Прекрасний фільм. Світла пам’ять акторам пішли від нас. Міцного здоров’я і довгих років життя акторам, яки радують нас досі.”

Популярне

Схожі статті

Осінній вайб захопив Могилевську, Бабкіна, Шовковського, Матвієнко: замилували фото на тлі жовтого листя

Зірки вирішили зупинитися на мить і помилуватися красою природи. А жовтень нині радує нас золотим листям, меланхолійним настроєм та останніми погожими сонячними днями.

“Ласкавий жовтень”: Наталка Могилевська не стрималася й повалялася на зеленій травичці на очах у всіх

Наталія Могилевська погожої жовтневої днини вбралася у білі широкі штани та чорний плащ і вийшла помилуватися красою природи. Захопилася так, що навіть на зеленому пагорбі трішки повалялася на землі.

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?

Одні просять, щоб було що випити, інші – коней: що є у райдері Полякової, Каменських та інших артистів

Кожен артист висуває певні вимоги до організаторів концерту, куди їх запрошують. Ці вимоги називаються райдер. Окрім звичайних речей деякі артисти замовляють щось дійсно неординарне.

Дружина Романа Сасанчина, який переміг у “Голосі країни 10”, виплеснула свої емоції: “Дикий істеричний плач”

За родинним життям Романа Сасанчина стежить чимало людей після того, як молодик здобув перемогу в "Голосі країни". Дружина Іванна теж частенько виходить на зв'язок, розповідаючи про власні проблеми.