facebook

(Відео) Олег Винник про своє особисте життя: чому він приховує дружину?

Дмитро Гордон ставив Олегу багато питань у своєму інтерв'ю. Але найголовніший його і не тільки Дмитра цікавить питання, чому співак приховує свою дружину?

Олег Винник, який є талановитим і знаменитим українським співаком, недавно дав інтерв’ю Дмитру Гордону. У ньому співак зізнається, що не любить поширюватися про своє особисте життя.

Якщо він почне ще і про це розповідати ЗМІ, то йому залишиться ще показати, що у нього в спальні та під штанами, повідомив артист. Для Олега особисте життя, є святий темою.

Що чекає його завтра, знає тільки сам Бог. І щоб не сталося завтра, на все воля Господа, а сьогодні Олег Винник сказав, що він щаслива людина. І вдячний за все.

Олег Винник

Дмитро Гордон ставив Олегу багато питань у своєму інтерв’ю. Але найголовніший його і не тільки Дмитра цікавить питання, чому співак приховує свою дружину? На що Винник відповів, що він нікого не приховує, просто не афішує і не говорить про це.
Зайва увага ЗМІ Олег не любить.

Подивіться відео і дізнаєтеся ще багато нового про Олега Винника, то чого ви не знали та не здогадувалися.

Обов’язково прочитайте пости в соціальних мережах, які залишили шанувальники талановитого і знаменитого співака.

Serg Tyan: “Неабияка Особистість !!! Цікава людина!
Пізнавальне інтерв’ю”

Agnese Agnese: “Моя думка про цю людину в корені змінилося в кращу сторону, історія, що надихає життя”

Andriy Bezruchko: “Олег це яскравий приклад людини, який з бідної української родини домігся великих висот. Дуже історія, що надихає! Моя повага зросла в десятки разів !!! Браво !!! ”

Ніна Капустинська: “Філософія життя дуже правильна, а головне він всього досяг сам і не втратив смак до життя, мені позиція Олега дуже близька, спасибі за інтерв’ю.”

Популярне

Схожі статті

Більше на батька-турка не схожа: Лорак показала, як виглядає її 13-річна донька – вже не дівчинка, а пані

Співачка Ані Лорак вперше за довгий час показала свою 13-річну доньку Софію від першого шлюбу. Дівчинка, яка в ранньому віці була копією батька-турка, виросла і дуже змінилася.

Оля Полякова повторила за Шерон Стоун, а Маша Єфросиніна – за подругою: помірялися довжиною ніг

Днями Оля Полякова посвітила на відео довгими ніжками, перекидаючи їх одна на одну, неначе Шерон Стоун. Маша Єфросиніна вирішила не відставати від подруги й теж похвалилася довжиною кінцівок.

Вже є претенденти на “Холостяка 14” та “Холостячку 3”: Бакланов, Цимбалюк, Анна Трінчер – а СТБ в курсі?

Ще не вийшов у ефір "Холостяк 13", а вже точаться розмови, хто стане головним героєм наступного сезону реаліті-шоу. До речі, телеглядачі не проти переглянути й проєкт "Холостячка 3".

“Посивіли та постаріли”: відомих співаків неможливо впізнати – що з Олегом Скрипкою та Сергієм Бабкіним?

Олегу Скрипці 60 років, Сергію Бабкіну – всього 45. Та сивина, що вдарила в бороду музикантам, схоже, якимось чином їх прирівняла. Отже, й вигляд обоє мають майже ідентичний.

“Оля і Гріша бажають вам доброго ранку”: розлучений Бакланов забув про Цимбалару й підхопив на руки іншу

Григорій Бакланов останнім часом викликає до себе особливу увагу. Напевно, тому що розлучився й холостякує. Всім цікаво, хто стане наступним коханням актора. Невже оця тендітна білявка?

“Зима в пустелі” виглядає саме так: Lida Lee скинула весь одяг та поніжилася в обіймах із безбарвним пітоном

Lida Lee приголомшила прихильників своєї творчості дуже сміливим вчинком. Співачка не побоялася поспілкуватися з чималим пітоном. Зміюка обвила все тіло артистки, а вона лише посміхалася.