facebook

Знаменитому хореографу Чапкісу – 91 рік: історія успіху

Особисте життя. Вона цікава і захоплююча. Григорій Чапкіс був одружений 4 рази. У нього син і дочка, які пішли по стопах батька.

Знаменитий і прекрасної хореограф України святкує своє день народження.

Григорію Чапкісу сьогодні 24 лютого 2021 року випив 91 рік. Він талановитий артист, цікава людина і професійний учитель. Ті, хто з ним працював і працює, а також тих кого він навчає танцям, вдячні. І думається вони розкажуть своїм дітям хто їх навчав і з ким їм пощастило працювати.

Григорій Чапкіс є народним артистом України, лауреатом міжнародних танцювальних конкурсів і володарем золотих медалей. Чотири рази одружений і має двох дітей.

Григорій Чапкіс прожив і живе цікавим і щасливим життям. Чи не кожен артист може похвалитися такою насиченою долею і зустрічами зі світовими відомими лідерами. Григорію Чапкісу пощастило, він працював з талановитими керівниками і навчався у них майстерності.

Дитинство і юнацтво

Грег Чаупеску (Григорій Чапкіс) народився в 1930 році недалеко від Кишинева. Раніше це вважалася територією Королівської Румунії.

Дитинство у майбутньої знаменитості було важким, хоча сам Григорій ніколи не нарікав на долю. Так, замолоду були важкі, але веселі і цікаві.

Хлопчик любив танцювати на вулиці з хлопцями. Там же він і заробив свої перші гроші. І ця любов танцювати визначила його подальший вибір в житті.

Як згадує Григорій Чапкіс, він тоді постійно хотів їсти. І перший раз одягнув взуття – сандалі коли йому виповнилося 9 років. А до цього весь час ходив босоніж.

Після закінчення Великої Вітчизняної війни молодого Григорія не брали на роботу, так як він був неписьменний.

Потім він вступив до залізничного училища. Там Григорій в гуртку вчив танцювати інших. Після він працював в Київському обласному ансамблі трудових резервів.

Коли він виступав у Кремлі, то Сталін подарував йому годинник. Однак мама поміняла їх на пеніцилін, так як захворів батько.

Григорій Чапкіс та Сталін

Творча кар’єра Григорія Чапкіса

Спершу Григорій був танцюристом в державному ансамблі пісні і танцю. Коли Павло Вірський створював новий колектив, то він взяв туди Григорія основним танцюристом.

З цим колективом Григорій об’їздив 60 країн світу. Сальвадор Далі, Мао Цзедун і Фідель Кастро – це ті керівники, з якими вдалося зустрітися Григорію Чапкісу.
Після шоу “Танців із зірками” Григорій Чапкіс став ще більш популярним і впізнаваним.

Особисте життя

Вона цікава і захоплююча. Григорій Чапкіс був одружений 4 рази. У нього син і дочка, які пішли по стопах батька.

У 2020 році Григорій одружився на своїй обраниці, якій 30 років. Вони щасливі в шлюбі і Григорій радий, що вона зважилася скрасити залишок його життя. Пара відвідує церкву і часто гуляє в парку.

Популярне

Схожі статті

Осінній вайб захопив Могилевську, Бабкіна, Шовковського, Матвієнко: замилували фото на тлі жовтого листя

Зірки вирішили зупинитися на мить і помилуватися красою природи. А жовтень нині радує нас золотим листям, меланхолійним настроєм та останніми погожими сонячними днями.

“Ласкавий жовтень”: Наталка Могилевська не стрималася й повалялася на зеленій травичці на очах у всіх

Наталія Могилевська погожої жовтневої днини вбралася у білі широкі штани та чорний плащ і вийшла помилуватися красою природи. Захопилася так, що навіть на зеленому пагорбі трішки повалялася на землі.

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?

Одні просять, щоб було що випити, інші – коней: що є у райдері Полякової, Каменських та інших артистів

Кожен артист висуває певні вимоги до організаторів концерту, куди їх запрошують. Ці вимоги називаються райдер. Окрім звичайних речей деякі артисти замовляють щось дійсно неординарне.

Дружина Романа Сасанчина, який переміг у “Голосі країни 10”, виплеснула свої емоції: “Дикий істеричний плач”

За родинним життям Романа Сасанчина стежить чимало людей після того, як молодик здобув перемогу в "Голосі країни". Дружина Іванна теж частенько виходить на зв'язок, розповідаючи про власні проблеми.