facebook

Скандальна ревізорша Ольга Фреймут теж старіє: ТОП-5 маловідомих фактів про 39-річної телеведучої

Відпочиває Ольга тільки тоді, коли робить шопінг. Там вона може витратити більшу частину грошей, які заробила. В основному купує речі.

Ольга Фреймут, яка є популярною української телеведучої, сьогодні 25 лютого відзначає своє день народження. Їй виповнилося 39 років.

Новий Розділ на Львівщині був місцем народження Ольги Фреймут. Батько був футболістом, а мама майстром спорту з плавання. В юності Ольга любила відвідувати футбольні матчі, де грав її батько.

Вона закінчила факультет міжнародної журналістики у Львові та отримала ступінь магістра. Також в Лондоні Ольга, де вона вчилася, отримала диплом”magna cum laude”.

Але є факти маловідомі, які її прихильники не знають:

Ольга Фреймут
  1. Ольга Фреймут любить розповідати про свою сім’ю і ділитися в соціальних мережах про те як проводить святкові дні.
  2. Колись Ользі поставили запитання про колір її волосся. Чи була вона брюнеткою. Ольга згадала, що якось перефарбувалася в брюнетку і після чого довгий час у неї був пригнічений стан і довелося звертатися до психолога. Потім вона перефарбувалася знову в блондинку. Вона зробила для себе висновок, що на сумних людей мало хто звертає увагу.
  3. Ольга Фреймут любить проводити сімейні свята з родичами та не планувати свята. Вона, також захоплена подорожами. Кращі місця, де вона була – вважає Англію і Шотландію. Там їй сподобалися люди. Вони стильні та у них гарне виховання. І місця там дуже барвисто зелені, а також гірська місцевість їй подобається.
  4. Відпочиває Ольга тільки тоді, коли робить шопінг. Там вона може витратити більшу частину грошей, які заробила. В основному купує речі.
  5. У Ольги Фреймут є захоплення – верхова їзда. Їй подобаються коні та вони її розуміють і ставляться добре.
    Про ці факти Ольга Фреймут не розповідає в соціальних мережах, просто раніше ЗМІ вели з нею діалог і все записали.

Популярне

Схожі статті

“Я щаслива!”: 37-річна Леся Нікітюк на честь дня народження вбралася у сукню, яка відкрила усі принади

Телеведуча Леся Нікітюк нещодавно відсвяткувала своє 37-річчя. З нагоди свята зірка показала шанувальникам розкішне вбрання, продемонструвавши не менш розкішну фігуру.

Більше на батька-турка не схожа: Лорак показала, як виглядає її 13-річна донька – вже не дівчинка, а пані

Співачка Ані Лорак вперше за довгий час показала свою 13-річну доньку Софію від першого шлюбу. Дівчинка, яка в ранньому віці була копією батька-турка, виросла і дуже змінилася.

Оля Полякова повторила за Шерон Стоун, а Маша Єфросиніна – за подругою: помірялися довжиною ніг

Днями Оля Полякова посвітила на відео довгими ніжками, перекидаючи їх одна на одну, неначе Шерон Стоун. Маша Єфросиніна вирішила не відставати від подруги й теж похвалилася довжиною кінцівок.

Вже є претенденти на “Холостяка 14” та “Холостячку 3”: Бакланов, Цимбалюк, Анна Трінчер – а СТБ в курсі?

Ще не вийшов у ефір "Холостяк 13", а вже точаться розмови, хто стане головним героєм наступного сезону реаліті-шоу. До речі, телеглядачі не проти переглянути й проєкт "Холостячка 3".

“Посивіли та постаріли”: відомих співаків неможливо впізнати – що з Олегом Скрипкою та Сергієм Бабкіним?

Олегу Скрипці 60 років, Сергію Бабкіну – всього 45. Та сивина, що вдарила в бороду музикантам, схоже, якимось чином їх прирівняла. Отже, й вигляд обоє мають майже ідентичний.

“Оля і Гріша бажають вам доброго ранку”: розлучений Бакланов забув про Цимбалару й підхопив на руки іншу

Григорій Бакланов останнім часом викликає до себе особливу увагу. Напевно, тому що розлучився й холостякує. Всім цікаво, хто стане наступним коханням актора. Невже оця тендітна білявка?