facebook

56-річна Марина Зудіна розповіла, ким вона була для Олега Табакова: як сприймав дружину артист

Тяжко бути будь-якій людині, а особливо представнику шоубізнесу, в тіні знаменитості. Як правило, на тлі знаменитості, такої людини практично не видно.

Тяжко бути будь-якій людині, а особливо представнику шоубізнесу в тіні знаменитості. Як правило, на тлі знаменитості такої людини практично не видно. Можна бути талановитою людиною, чарівною і веселою, але ви ніколи не вийдіть з променів слави знаменитості, що знаходиться поруч.

Так вийшло і з Мариною Зудіною. Олег Табаков пішов із життя 4 роки тому. Після цього часу Марина Зудіна прийшла до тями і їй довелося розпочати нове життя. А це непросто у такі роки.

Акторці доводиться багато працювати, займатися дітьми та звичайно вона не забуває свого коханого чоловіка. Після того як Олег Табаков пішов із життя, Марина Зудіна виявила, що значна кількість людей відвернулися від неї. Марині Зудіної довелося наново налагоджувати зв’язки та знайомства. У житті з’явилися нові люди.

Усі навколишні раптом виявили, що актриса має силу досягати поставленої мети. Як зізнається Марина Зудіна, що коли жив Олег Табаков, то її сприймали як дружину знаменитості, а не як актрису. Проте, перш ніж вона стала дружиною Олега Табакова, то була творчою людиною та активно знімалася в кіно.

Олег Табаков та Марина Зудіна

Нині це повернулося. Все, чого акторка досягла за нещодавні 4 роки, це лише завдяки її завзятості та працездатності. Вже ніхто не скаже, що її успіхи стали завдяки її чоловікові Олегу Табакову. Це її заслуги та лише її. Марина Зудіна почала вибудовувати стосунки з людьми наново. І Марина Зудіна з цікавістю побачила, що люди дивуються, тому, що акторка сама досягла.

Марина Зудіна чесно зізналася, що тривалий час вона була ніби “додатком” до Олега Табакова і її вперто не хотіли сприймати як особистість, а тим більше як актрису.

Як згадує Марина Зудіна, Олег Табаков постійно загравав із нею. Він любив жартувати з дружиною і дуже хотів привернути увагу актриси. Такі стосунки у подружжя були понад 25 років. Марина Зудіна констатує, що вона була для Олега Табакова, напевно, більше жінкою. Хоча, природно, вона також була і партнер, і мати його дітей.

Популярне

Схожі статті

Осінній вайб захопив Могилевську, Бабкіна, Шовковського, Матвієнко: замилували фото на тлі жовтого листя

Зірки вирішили зупинитися на мить і помилуватися красою природи. А жовтень нині радує нас золотим листям, меланхолійним настроєм та останніми погожими сонячними днями.

“Ласкавий жовтень”: Наталка Могилевська не стрималася й повалялася на зеленій травичці на очах у всіх

Наталія Могилевська погожої жовтневої днини вбралася у білі широкі штани та чорний плащ і вийшла помилуватися красою природи. Захопилася так, що навіть на зеленому пагорбі трішки повалялася на землі.

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?

Одні просять, щоб було що випити, інші – коней: що є у райдері Полякової, Каменських та інших артистів

Кожен артист висуває певні вимоги до організаторів концерту, куди їх запрошують. Ці вимоги називаються райдер. Окрім звичайних речей деякі артисти замовляють щось дійсно неординарне.

Дружина Романа Сасанчина, який переміг у “Голосі країни 10”, виплеснула свої емоції: “Дикий істеричний плач”

За родинним життям Романа Сасанчина стежить чимало людей після того, як молодик здобув перемогу в "Голосі країни". Дружина Іванна теж частенько виходить на зв'язок, розповідаючи про власні проблеми.