facebook

“Здоров’я не дозволяє”: у команді Винника вперше прокоментували хворобу артиста й пояснили його відсутність

Поки навколо зникнення Олега Винника будують "теорії змови", у команді артиста вперше за майже рік повномасштабної війни прокоментували всі чутки щодо його перебування в Німеччині

З початку повномасштабного вторгнення російської армії на територію України не вщухають обговорення щодо несподіваного зникнення відомого українського музиканта та співака з радарів. Поки Олег Винник мовчки займається волонтерством і благодійністю, його критикують і “хейтять”.

Вперше за довгий час у команді артиста дали коментар щодо відсутності чоловіка на Батьківщині. Так, голова офіційного фан-клубу співака Валерія Барон розповіла, що Олег Винник і справді зараз перебуває в Німеччині, де проходить курс лікування.

Команда Олега Винника розповіла, де насправді зараз перебуває артист
Команда Олега Винника розповіла, де насправді зараз перебуває артист

Де зараз живе Олег Винник

Так, керівниця фан-клубу відомого українського співака розповіла, що зараз артист знаходиться у Берліні. Уточнювати діагноз Валерія Барон не стала, проте зауважила, що попри все зірка продовжує працювати над створенням нових пісень, якими вже хоче потішити своїх шанувальників. Разом з тим, зауважила представниця команди Винника, відмінним здоров’ям артист зараз похвалитись не може.

Здоров’я не дуже дозволяє бути в публічному просторі… Наразі стояти на сцені він не може

– прокоментувала голова фан-клубу Олега Винника.

Валерія Барон також зауважила, що наразі відомий український співак працює не лише зі свого професійного спрямування – артист волонтерить, зокрема разом зі своїм благодійним фондом “Вовчиця”. Голова фан-клубу Олег Винника наголосила, що артист не афішує своєї волонтерської діяльності, оскільки не хоче на цьому піаритись.

Офіційні представники Олега Винника відповіли на критику у мережі
Офіційні представники Олега Винника відповіли на критику у мережі

Крім того, Валерія Барон висловилась і про те, коли знаменитість нарешті повернеться на сцену. За словами представниці українського співака, поки що вона не може навіть спрогнозувати ймовірну дату повернення Олега Винника до концертів і своєї основної діяльності. Барон зазначила, що все залежить від того, як швидко артист одужає.

Зараз, зізналась представниця українського співака, його фізичний стан не дозволяє надмірної активності, а сам Олег Винник хоче виступати перед прихильниками усміхненим – таким, яким його звикли бачити мільйони.

Популярне

Схожі статті

“Зараз потрошку петляємо”: Сергій Середа розповів журналістам про кризу у стосунках з дружиною MamaRika

Всі подружжя і зіркові, і звичайні не рідко стикаються з кризами та складними моментами. Так сталося і в родині співачки MamaRika та її чоловіка, коміка Сергія Середи.

Не спаруєш голубки до півня: як виглядають чоловіки зіркових жінок Фреймут, Тарабарової та Нелі Шовкопляс

Існує безліч думок про те, що жінки обирають чоловіків за певними критеріями. Але коли йдеться про відомих жінок, здається, що їхній вибір стає ще більш виваженим і ретельним.

Записуйте простий рецепт хрустких запечених баклажанів з беконом: готую через день, бо дешево та ситно

Ви звичайно знаєте, що баклажани можуть бути основою для різних страв, а в поєднанні з беконом і ніжною цибулею-пореєм створюють просто неймовірний смак.

“Обіймаю усіх, хто не здається!”: Алла Мазур показала світлину з посестрами, що як і вона подолали онкологію

Алла Мазур не перестає нагадувати, що навіть у найтемніші моменти можна знайти світло, навіть коли здається, що сили вже не лишилось, варто зробити ще один крок. Її посестри — живе свідчення того.

Хто з українських естрадних зірок, окрім доньки Тоні, на роковини згадав про Ніну Матвієнко: таких не багато

Рік тому пішла у засвіти Ніна Матвієнко — жінка-легенда, чий голос здавався співом самої душі України. Її відхід став потрясінням, що відлунювало в серцях тих, хто слухав її пісні.

Я у захваті від вигляду та смаку цієї випічки: домашнє печиво “Крила янгола” цілком виправдовує свою назву

Печиво "Крила янгола" — це легкий, ніжний і повітряний десерт, що нагадує повітряні крила. Завдяки своїй хрусткій скоринці та м'якому безе всередині, печиво стає чудовим доповненням до чаю або кави.