facebook

З ким живуть діти Камалії і Захура після розлучення батьків: тепер Арабелла і Мірабелла з неповної сім’ї

Найбагатша співачка України Камалія нещодавно об'явила, що розлучається зі своїм чоловіком-мільярдером Мохаммадом Захуром. В шлюбі у них народилося двоє дітей.

Зізнання Камалії про завершення її шлюбу з Мохаммадом Захуром сколихнуло весь шоу-бізнес та фанатів зірки. Вони вважались ідеальною і однією з найміцніших українських пар, які ніколи не світились в скандалах і транслювали сімейну ідилію. Однак 13 квітня 2023 року співачка об’явила про розлучення і сказала, що весь останній рік вони з чоловіком намагались вирішити свої проблеми у стосунках, однак не вдалось, тому рішення розстатись стало єдиним вірним.

Камалія і Захур разом пройшли багато всього. Цілих 10 років артистка не могла стати матір’ю, чоловік знаходив найкращих лікарів, щоб його кохана втілила мрію про материнство і доля в результаті подарувала їм донечок-двійнят Арабеллу і Мірабеллу. Але в нещодавньому інтерв’ю співачка зізналась, що саме діти стали причиною сімейного розбрату.

З ким живуть діти Камалії і Захура після розлучення батьків
З ким живуть діти Камалії і Захура після розлучення батьків

В першому шлюбі з жінкою-росіянкою Мохаммад Захур став батьком доньки і сина. Саме старша спадкоємиця прихистила сім’ю Камалії в Лондоні, куди вони переїхали через повномасштабне вторгнення і після цього почались проблеми.

Падчерка незлюбила мачуху ще до особистого знайомства, а коли Камалія заявляла, що у війні винні всі росіяни, дочка Захура гостро на це реагувала. Мохаммад в цьому конфлікті став на бік дитини і це дуже зачепило артистку. В результаті вона не витримала і повернулась в Україну, в будинок під Києвом, де вони щасливо жили раніше. Але Арабелла та Мірабелла залишились в Лондоні з батьком. Як каже Камалія, дівчатка плачуть і хочуть додому, однак поки що через ситуацію в країні це неможливо.

З ким живуть діти Камалії і Захура після розлучення батьків

Нагадаємо, також під час війни розлучилися Володимир Дантес і Надя Дорофєєва, Михайло і Даша Кацуріни, Володимир Остапчук і Христина Горняк, Тіна і Тарас Цимбалюки, Нікіта Добринін і Даша Квіткова, Валерій Харчишин зі своєю дружиною.

Популярне

Схожі статті

Осінній вайб захопив Могилевську, Бабкіна, Шовковського, Матвієнко: замилували фото на тлі жовтого листя

Зірки вирішили зупинитися на мить і помилуватися красою природи. А жовтень нині радує нас золотим листям, меланхолійним настроєм та останніми погожими сонячними днями.

“Ласкавий жовтень”: Наталка Могилевська не стрималася й повалялася на зеленій травичці на очах у всіх

Наталія Могилевська погожої жовтневої днини вбралася у білі широкі штани та чорний плащ і вийшла помилуватися красою природи. Захопилася так, що навіть на зеленому пагорбі трішки повалялася на землі.

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?

Одні просять, щоб було що випити, інші – коней: що є у райдері Полякової, Каменських та інших артистів

Кожен артист висуває певні вимоги до організаторів концерту, куди їх запрошують. Ці вимоги називаються райдер. Окрім звичайних речей деякі артисти замовляють щось дійсно неординарне.

Дружина Романа Сасанчина, який переміг у “Голосі країни 10”, виплеснула свої емоції: “Дикий істеричний плач”

За родинним життям Романа Сасанчина стежить чимало людей після того, як молодик здобув перемогу в "Голосі країни". Дружина Іванна теж частенько виходить на зв'язок, розповідаючи про власні проблеми.