facebook

Дружина Віктора Павліка емоційно розповіла, як поїхала за сотні кілометрів від рідного дому: “Стільки вражень”

Відома українська блогерка та дружина співака Віктора Павліка розповіла про відпочинок на курорті разом зі своїм сином і коханим чоловіком. Куди відправилась зіркова родина?

Катерина Репяхова, відома українська блогерка та дружина артиста Віктора Павліка, активно веде свою сторінку в соціальній мережі Інстаграм. Знаменитість нещодавно розповіла, що вирушила зі своїми рідними на відпочинок до курорту на Заході України, де відпочиває багато років поспіль. Знаменитість повідомила, що і свого сина привчає до того, аби він піклувався про своє здоров’я.

Катерина Репяхова поїхала відпочивати

На особистій Інстаграм-сторінці знаменитість розповіла, що вони з чоловіком вирішили влаштувати сімейний відпочинок. Катерина Репяхова та Віктор Павлік вирушили до Трускавця, що у Львівській області. За спогадами дружини відомого українського музиканта, туди вона приїжджає з самого малечку – щойно їй виповнилось 2 роки, вони з батьками навідувались на курорт щороку.

Катерина Репяхова опублікувала кадри з відпочинку з чоловіком Віктором Павліком і сином
Катерина Репяхова опублікувала кадри з відпочинку з чоловіком Віктором Павліком і сином

А ось свого маленького сина Михайла, пригадала відома українська блогерка, вона привчає до найкращого з ще меншого віку. Катерина Репяхова розповіла, що вперше Михайло Павлік побував у Трускавці, коли йому було 2 місяці. Відтоді зіркова мама постійно намагається привезти свого малюка на оздоровлення до українського курорту.

У своєму Інстаграм-блозі Катерина Репяхова опублікувала серію фотографій та відео, на яких продемонструвала красу Трускавця. Знаменитість показала кадри з прогулянки містом, а також замилувала ніжними світлинами на тлі зелених насаджень. Катерина Репяхова позувала зі своїм сином, а на кадрах милувалась дитиною.

Дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова розповіла, де відпочиває разом зі своїм сином
Дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова розповіла, де відпочиває разом зі своїм сином

Фотографій зі своїм чоловіком Віктором Павліком Катерина Репяхова своїм підписникам не показала. Про це у коментарях до нової публікації поспішив нагадати сам музикант – він у жартівливій манері нібито сумно зазначив, що його дружина фотографій з татом “сюди не приліпила”.

Популярне

Схожі статті

Діти-емігранти. Хто з зірок відправив своїх нащадків за кордон: Наталія Мосейчук, Катерина Осадча, Кароль

Дискусії про українську ідентичність завжди гострі, а коли мова йде про дітей зіркових родин, що опинилися за кордоном, емоції тільки зростають. 

“Зараз потрошку петляємо”: Сергій Середа розповів журналістам про кризу у стосунках з дружиною MamaRika

Всі подружжя і зіркові, і звичайні не рідко стикаються з кризами та складними моментами. Так сталося і в родині співачки MamaRika та її чоловіка, коміка Сергія Середи.

Не спаруєш голубки до півня: як виглядають чоловіки зіркових жінок Фреймут, Тарабарової та Нелі Шовкопляс

Існує безліч думок про те, що жінки обирають чоловіків за певними критеріями. Але коли йдеться про відомих жінок, здається, що їхній вибір стає ще більш виваженим і ретельним.

Записуйте простий рецепт хрустких запечених баклажанів з беконом: готую через день, бо дешево та ситно

Ви звичайно знаєте, що баклажани можуть бути основою для різних страв, а в поєднанні з беконом і ніжною цибулею-пореєм створюють просто неймовірний смак.

“Обіймаю усіх, хто не здається!”: Алла Мазур показала світлину з посестрами, що як і вона подолали онкологію

Алла Мазур не перестає нагадувати, що навіть у найтемніші моменти можна знайти світло, навіть коли здається, що сили вже не лишилось, варто зробити ще один крок. Її посестри — живе свідчення того.

Хто з українських естрадних зірок, окрім доньки Тоні, на роковини згадав про Ніну Матвієнко: таких не багато

Рік тому пішла у засвіти Ніна Матвієнко — жінка-легенда, чий голос здавався співом самої душі України. Її відхід став потрясінням, що відлунювало в серцях тих, хто слухав її пісні.