facebook

Як схудла 39-річна Тіна Кароль і скільки пластичних операцій вона зробила: виглядає молодо не просто так

Українська артистка Тіна Кароль у свої 39 років виглядає приголомшливо! За останні 2 роки співачка сильно схудла і привела свою фізичну форму до ідеалу.

Тіну Кароль вважають однією з найкрасивіший співачок українського шоу-бізнесу. Артистка дійсно має яскраву зовнішність та з кожним роком вона стає все красивішою.

Варто відзначити, що Тіна Кароль схильна до набору ваги. Сама співачка це ніколи не приховувала і зізнавалась, що худне все своє свідоме життя. Тіна ніколи не була пишною, та іноді її форми ставали соковитішими. Втім, за останні 2 роки Кароль дуже сильно схудла і привела свою фізичну форму до ідеалу.

Тіна Кароль схудла на 5 кілограмів
Тіна Кароль схудла на 5 кілограмів

У своєму Інстаграм-блозі Кароль розповіла про те, як схудла і розкрила подробиці своєї дієти. Так, співачка зізналася, що за все своє життя перепробувала купу різноманітних дієт, які їй назначали лікарі, нутріціологи та інші експерти. Та лише зараз співачка знайшла той тип харчування, який їй повністю підходить і від якого вона не набирає вагу, а навпаки худне.

Так, Кароль зранку вживає продукти з середнім глікемічним індексом, а в другій половині дня – лише ті продукти, які мають низький глікемічний індекс. Для кращого розуміння, продукти з високим глікемічним індексом – це борошняні вироби, солодощі, солодкі фрукти та інше. А продукти з низьким глікемічним індексом – зелені овочі, ягоди, біле м’ясо.

Крім дієти, Тіна Кароль регулярно займається спортом, а саме йогою. Так, зараз співачка може похизуватися пресом на животі і підтягнутою фігурою.

Тіна Кароль розповіла про свою дієту та зізналася, чи робила пластику

Щодо пластичних операцій, Кароль не приховує, що задумувалась про це та наразі не робила жодної пластичної операції.

Жодної підтяжи, жодної операції не було. Хоча багато разів казали за різне. Думки звісно приходять, але я вирішила, що поки я це можу сама це тримати у тонусі, то так і буде

, – поділилася у своєму Інстаграм-блозі Кароль.

Популярне

Схожі статті

Куряча печінка по-берлінськи: готують в багатьох ресторанах, та в мене виходить не гіршою — дешево та смачно

Навіть німці не змогли б утриматися від того, щоб скуштувавши вашу страву! Не сумнівайтесь, все вийде, як у ресторані. А якщо щось піде не так, завжди можна звинуватити погоду чи положення зірок.

Роздає автографи та керує елітним авто: Олена Кравець потурає примхам 8-річного сина. Прогресивне виховання

Життя знаменитостей часто схоже на казку: розкішні будинки й автомобілі та звісно ж, слава. Але що відбувається, коли дитина виростає в такій атмосфері й мріє про власну зірковість ще в юному віці? 

Раніше чутки про роман відкидала, а зараз переймається його серцем: Злата Огнєвіч хоче побачення з Хливнюком

Іноді сценічні образи та пісні так влучно відображають внутрішній світ артистів, що починаєш асоціювати їх із реальністю. Така доля спіткала Злату Огнєвіч з Андрієм Хливнюком.